Obožavatelji Jennifer Lopez nestrpljivo čekaju bilo kakvu vijest o potencijalnoj turneji svoje omiljene pjevačice. Njezina turneja „It's My Party“ u 2019. godini tijekom koje je održano 37 koncerata doživjela je velik uspjeh, a donijela je i veliku zaradu od čak 68 milijuna dolara.

Galerija Jennifer Lopez u tajicama brenda Niyama Sol Jennifer Lopez dolazi u plesni studio u društvu svog menadžera Bennyja Medine Tajice Survivor 2 brenda Niyama Sol, 85 EUR +0 Jennifer Lopez

Brojne glazbene zvijezde poput Beyonce u ovom trenutku najavljuju nove turneje, a tko zna - možda se i J.Lo sprema za svoju. Naime, latino-divu paparazzi su snimili prilikom dolaska u jedan plesni studio, a s njom je u društvu bio i njezin menadžer Benny Medina.

Jesu li u nastajanju nove koreografije ili je Jennifer samo došla na jedan plesni trening, saznat ćemo u budućnosti. Ono što znamo već sad jest da J.Lo ne prestaje nositi tajice brenda Niyama Sol. Upravo je njihov model odjenula za dolazak u plesni studio.

Jennifer Lopez dolazi u plesni studio u društvu svog menadžera Bennyja Medine Jennifer Lopez dolazi u plesni studio u društvu svog menadžera Bennyja Medine (Foto: Profimedia)

Jennifer je godinama vjerna njihovim živopisnim tajicama napravljenim od održivih materijala. Ovaj put nosila je model Survivor 2 s krokodilskim uzorkom.

Zbog čega su tajice ovog brenda toliko posebne? Prije svega, tu je udobnost. Vlasnice ovih tajica kunu se u to da udobniji model nikad nisu nosile. Poput druge kože su, ne osjećam ih na sebi, kaže jedna recenzija. Izrađene od posebnog četverosmjernog rastezljivog modela koji osigurava udobnost pri svakom koraku, a pogotovo tijekom intenzivnijih treninga.

Tajice Survivor 2 brenda Niyama Sol, 85 EUR Tajice Survivor 2 brenda Niyama Sol, 85 EUR (Foto: Niyama Sol)

Survivor 2 model ima i efekt steznika zahvaljujući elastičnom pojasu koji stišće trbuščić. Bolje od liposukcije, komentirala je vlasnica ovog modela. Još jedna prednost ovih tajica je brzo sušenje - u roku od samo nekoliko minuta znoj isparava iz njih.

Jennifer Lopez u tajicama brenda Niyama Sol Jennifer Lopez u tajicama brenda Niyama Sol (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju