Jennifer Lopez redovito na Instagramu dijeli fotografije iz privatnog života. Podijelila je tako i scenu s jedne rođendanske zabave na kojoj je blistala u jednostavnoj kombinaciji


Tajice i top za mnoge su dame prvi izbor kad odlaze u teretanu, no zbog kroja i materijala koji ističe i najmanju nesavršenost tijela, rijetko kad bi ga odjenule u nekoj drugoj prilici.

Jenifer Lopez voli kršiti modna pravila, a pogotovo kada je riječ o neformalnoj odjeći poput tajica. Smeđi model sparila je s topom dugih rukava u istoj boji te štiklama boje kože.

Iako je kombinacija razotkrila klasične ženske kritične točke poput trbuha, bedara i stražnjice, Jennifer je spremno pozirala za svoj Instagram profil.

 

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on


Uz fotografiju je napisala: Kada je tulum gotov za tebe, ali moraš čekati svoje ljude jer su svi pijani i zabavljaju se... smijem se naglas.

Šaljivi komentar primio je više od 770.000 lajkova u jednom danu, ali i brojne pohvale na besprijekorni izgled pjevačice, koja se nešto kasnije uputila na predstavljanje svoje kolekcije cipela u suradnji s Giuseppeom Zanottijem na Beverly Hillsu. 


Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte i druge trenutke kada je Jennifer Lopez nosila tajice u svakodnevnim izdanjima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju