Jennifer Lopez privlači pažnju svojim modnim odabirima gdje god se nalazi – u glamuroznim kreacijama na crvenom tepihu, u ležernom izdanju u šopingu, ali i u sportskoj kombinaciji u teretani.

Galerija Jennifer Lopez Jennifer Lopez u Saint Laurent haljini i čizmama Christiana Louboutina Jennifer Lopez s Chanelovom torbicom +1 Visoke čizme Christiana Louboutina

Jennifer Lopez privlačila je poglede i prilikom večernjeg izlaska u popularni restoran Craig's u West Hollywoodu u Los Angelesu sa svojim prijateljima i poslovnim partnerima.

Za večernji izlazak odabrala je vrlo jednostavno, ali efektno izdanje kojem su dominirala dva upečatljiva dizajnerska komada.

Jennifer Lopez u Saint Laurent haljini i čizmama Christiana Louboutina Jennifer Lopez u Saint Laurent haljini i čizmama Christiana Louboutina (Foto: Profimedia)

Latino diva pažnju je privlačila pripijenom mini haljinom s dugim rukavima u narančastoj boji koja je istaknula njezine ženstvene adute. Točnije, odabrala je vuneni model francuske modne kuće Saint Laurent.

Mini haljinu sparila je s crnim čizmama visokih sara koje su joj dopirale do iznad koljena, a koje potpisuje Christian Louboutin.

Christian Louboutin čizme, 8900 kn Christian Louboutin čizme, 8900 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Kožnati model čizama dolazi s platformom i visokom potpeticom od 10,5 centimetara, a sjajno se sparuje s haljinama, skinny trapericama i tajicama.

Izdanje je zaokružila s četvrtastom Chanelovom torbicom koja potječe iz Métiers d’Art kolekcije iz 2018. godine, te s nekoliko osebujnih komada nakita.

Jennifer Lopez s Chanelovom torbicom Jennifer Lopez s Chanelovom torbicom (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju