Mnogi se i dalje pitaju koja je tajna savršene kože lica Jennifer Lopez.

Galerija

Naravno, trik nije samo u zdravoj prehrani i tjelovježbi nego i u redovitim tretmanima kod nekih od najpoznatijih američkih dermatologa.

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez (Foto: Profimedia)

Latino divu fotografi su snimili prilikom odlaska iz losanđeleske klinike slavnog dermatologa Harolda Lancera, anti-age stručnjaka koji se brine i za lice Beyonce, Kim Kardashian i mnogih drugih poznatih žena.

Sudeći po njezinoj odjevnoj kombinaciji, Jennifer je prije posjeta dermatologu vjerojatno bila u teretani jer je u kliniku stigla u svojoj klasičnoj "uniformi" za vježbanje.

Nosila je sportske tajice u kombinaciji s uskim crnim elastičnim topom u kakvom inače često vježba i malenom crvenom torbom modne kuće Chanel. Na nogama je imala takozvane chunky (debeljuškaste) tenisice brenda The Kooples.

Tenisice brenda The Kooples
Tenisice brenda The Kooples (Foto: Kooples)

Visoki model napravljen od elastina i poliestera s debelim đonom ukrašen je kožnatim trakama koje tenisici daju pomalo futuristički izgled.

I dok neke dame obožavaju takve efektne modele tenisica, drugima su one jednostavno previše glomazne i nisu konkurencija klasičnim modelima.

Ankete

(8240) Tenisice Jennifer Lopez su...

rezultati povratak glasova1254
rezultati