Dani su već sada kraći, temperature zahtijevaju duge rukave, a u nekim domovima dekice su već izvađene iz ormara. Zbog dolaska jeseni i hladnijih dana ulazimo u onaj period godine u kojem posebno volimo uživati u toplini vlastitog doma.

Galerija Jesenska oaza od 45 kvadrata - 9 Jesenska oaza od 45 kvadrata - 1 Jesenska oaza od 45 kvadrata - 2 +7 Jesenska oaza od 45 kvadrata - 3

Domovi koje najbolje opisuje riječ topao su oni u kojima je posebno lijepo provoditi jesenska poslijepodneva i neradne vikende, a jedan takav dom za koji, čim ga pogledate, pomislite kako je topao u Münchenu je uredila Angela Giovanna koja stoji iza Instagram profila Tassels and Fringes.

U tek 45 metara kvadratnih stambenog prostora Angela je napravila pravu jesensku oazu u kojoj prevladavaju krem i smeđe nijanse.

Jesenska oaza od 45 kvadrata - 7 Jesenska oaza od 45 kvadrata - 7 (Foto: tasselsandfringes/Instagram)

Pažljivo odabrani detalji stanu daju već spomenutu toplinu. Luster i košare od pruća, bež i krem jastuci, puno drvenih detalja, statement zidovi u sivoj i crnoj boji samo su neki od razloga koji ga čine stanom iz kojeg ne bismo izlazili do proljeća - osim na balkon, koji je jednako čaroban kao i ostatak stana.

Kako izgleda ova jesenska mirna oaza pogledajte u našoj galeriji u kojoj možete pogledati i neke dodatke za uređenje vašeg doma nalik ovome.

Jesenska oaza od 45 kvadrata - 10 Jesenska oaza od 45 kvadrata - 10 (Foto: tasselsandfringes/Instagram)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju