Kako se početak rujna sve više bliži, tako nas jesenske kolekcije u trgovinama sve više privlače. Pripremamo se za novu modnu sezonu, a u garderobi bi nam baš dobro došla (barem) jedna nova haljina.

GalerijaHaljine lepršavijeg donjeg dijela i dužine do koljena ili duže, zahvalnog su kroja jer lijepo pristaju raznim građama ženskog tijela kao i raznim konfekcijskim veličinama.

Ove sezone naglasak je na krojevima haljina prilagođenima ženskim potrebama, željama, ukusu i svakodnevnim obvezama

Zato smo baš takve, vrlo tražene modele haljina potražili u trgovinama i pronašli zaista odlične komade za posao, slobodno vrijeme, ali i za neke posebnije prilike. Jednostavna haljina midi dužine i šireg donjeg dijela, uz odgovarajući nakit i cipele na potpeticu lako se transformira u svečaniji komad u kojem ćete nesumnjivo biti zamijećeni.

Haljine iz jesenskih kolekcija koje pristaju figurama raznih konfekcijskih veličina - 3
H&M, 296 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)


Ove modne sezone naglasak je na udobnosti i praktičnosti što je vidljivo i u krojevima haljina prilagođenima ženskim potrebama, željama, ukusu i svakodnevnim obvezama.Kakve smo modele jesenskih haljina cjenovnog ranga od 111 do 1592 kune izdvojili za vas, razgledajte u fotogaleriji.

Razgledajte i 20 odličnih torbi za posao koje možete nositi cijelu jesen (i zimu):

20 odličnih torbi za posao koje možete nositi cijelu jesen (i zimu)