Tople haljine kraljice su svake jeseni. Ne samo da štite tijelo od hladnoća već i pružaju mogućnosti za uzbudljive modne igre.

Galerija Pletene haljine vole nositi i dame koje nose odjeću većih konfekcijskih brojeva C&A, 376 kn Boohoo, 195 kn +7 Zalando, Evoked Vila, 335 kn

U jesensko doba najpopularniji su nešto duži i rastezljivi modeli pletenih haljina koji se lako prilagođavaju različitim prilikama i stilovima.

Možete ih kombinirati uz cipele s visokom potpeticom, gležnjačama i čizmama, a dobro će izgledat čak i uz tenisice. Pletene haljine možete nositi na posao, na kavicu s prijateljicama ili u večernji izlazak.

C&A, 376 kn C&A, 376 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

U jesensko vrijeme nose se midi i maksi modeli haljina s dugim rukavima od nezaobilaznog trapera, ali i mnogih drugih tkanina. Odabrati možete i haljine u različitim bojama – u jarkim nijansama i zagasitim tonovima ili pak sa zanimljivim uzorkom.

I ravne i s umjerenom potpeticom: 15 crnih gležnjača koje ćete sigurno iznositi Crne gležnjače su obuća koja nikad ne izlazi iz mode Pull&Bear, 279,90 kn Replay, 1237 kn +12 H&M, 39,99 eura

Ako ste jedna od onih dama kojima je potrebna haljina u XL ili XXL veličini, ovo je modna galerija za vas. Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo odabrali 10 modela jesenskih haljina po cijeni od 77 do 1519 kuna.

Fashion Nova, 227 kn Fashion Nova, 227 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju