Zavirili smo u Lei Lou i Le Concept by Alex i oduševili se onime što je najpopularnija hrvatska dizajnerica spremila za hladnu sezonu.

Galerija Nova kolekcija Aleksandre Dojčinović Nova kolekcija Aleksandre Dojčinović Nova kolekcija Aleksandre Dojčinović +3 Nova kolekcija Aleksandre Dojčinović

Da najveći trend sezone jesen i zima 2023. više nije samo odjeća već i stav onoga tko je nosi, najavili su svojim revijama svi vodeći dizajneri današnjice, od Armanija, preko Loewea i Bottege Venete, pa modnim pistama već nekoliko sezona, a u ovoj pogotovo, vladaju modeli koji nam izgledaju nekako blisko i svakodnevno.

Zna to i najuspješnija hrvatska dizajnerica Aleksandra Dojčinović, koja je u jesen prvo krenula pojavljivanjem u rujanskim izdanjima američkog i britanskog Voguea, najprodavanijim brojevima Conde Nasta, najveće globalne masmedijske kompanije kada su u pitanju časopisi.

Potom je, zahvaljujući Fani Stipković, koja se za nekadašnjeg nogometnog superstara Fernanda Hierra udala u divnoj vjenčanici iz njezina multibrand wedding butika Le Concept by Alex, izišla na naslovnicama svih vodećih hispanoameričkih medija.

Nova kolekcija Aleksandre Dojčinović Nova kolekcija Aleksandre Dojčinović (Foto: Maja Kljaić)

Sjajan uvod u hladne dane nastavila je ovih dana novom kolekcijom Lei Lou, koja u svojoj jednostavnosti, izrađena od najfinijih tkanina i ukrojena do savršenstva, baš kao i kod njezinih svjetski poznatih kolega, u potpunosti naglašava karakter one koja je nosi.

Modeli koje je Aleksandra pripremila za jesen i zimu, a odnosi se to ponajprije na divne kapute, jakne i poslovne kombinacije, mogu se, zahvaljujući minimalizmu kojim odišu, ponavljati nebrojeno puta, a isto vrijedi i za nove modele cipela i čizama, među kojima su apsolutne zvijezde novi modeli čizama za snijeg, koje prizivaju zimske radosti i toplu čokoladu negdje na planini već na prvi pogled.

Nova kolekcija Aleksandre Dojčinović Nova kolekcija Aleksandre Dojčinović (Foto: Maja Kljaić)

Sjajne modne igre bez granica Aleksandra ovaj put naglašava nakitom i upečatljivim naočalama iz svoje optike La Vie, a oni rijetki komadi s printom dovoljno su posebni sami po sebi da im dodaci gotovo i ne trebaju.

U Ilici 15 već neko vrijeme nije samo Lei Lou butik. Aleksandra je postojeći prostor proširila na susjedni i danas na istoj adresi, na čak 850 kvadrata čistog luksuza, u jednom od najljepših multibrand butika u ovom dijelu Europe, koji, uz moderno dizajnirani web shop, danas nudi sve što moda predstavlja u jednom.

Nova kolekcija Aleksandre Dojčinović Nova kolekcija Aleksandre Dojčinović (Foto: Maja Kljaić)

Osim već spomenutih komada vlastitog dizajna, u sklopu wedding multibrand butika Le Concept by Alex buduće mladenke mogu pronaći apsolutno sve što im treba za najsretniji dan u životu, od vjenčanica najpoznatijih svjetskih kuća, preko accessoiresa, sve do poklona, među kojima prednjače oni s potpisom Selettija i Assoulina. Riječ je o capsule selekciji najfinijeg porculanskog posuđa, koje je već duže od pola stoljeća sinonim elegancije s twistom. S druge strane, knjige i svijeće nešto mlađeg Assoulinea, prvog luksuznog brenda kada govorimo o kulturi, već godinama ne silaze s liste želja svih zaljubljenika u suvenire i putovanja.

Nova kolekcija Aleksandre Dojčinović Nova kolekcija Aleksandre Dojčinović (Foto: Maja Kljaić)

Već od 30 eura: 15 kaputa u bež nijansama koje ćete nositi godinama Bež kaput je svestrani modni klasik Pull&Bear, 29,99 eura Stradivarius, 49,99 eura +12 Massimo Dutti, 199 eura

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju