Bež kaput svevremenski je odjevni komad koji iz sezone u sezonu ima svoje mjesto u ormarima mnogih žena.

Galerija Bež kaput je svestrani modni klasik Pull&Bear, 29,99 eura Stradivarius, 49,99 eura +12 Massimo Dutti, 199 eura

Kaputi u bež nijansama izgledaju elegantno i sjajan su dodatak svakoj modnoj kombinaciji. Kada je u pitanju popularnost, oni već godinama stoje uz bok omiljenim crnim kaputima.

Trgovine u svojoj ponudi imaju razne modele bež kaputa. Tu su kraći i duži kaputi, strukirani i predimenzionirani, s pojasom i bez njega, kaputi s jednostrukim ili dvostrukim kopčanjem... Ponuda je uistinu bogata tako da svatko može pronaći najbolju opciju za sebe.

Ako i samo volite kapute u bež nijansama, zavirite u našu galeriju na početku teksta. U njoj smo izdvojili 15 modela bež kaputa iz trenutne ponude trgovina koji će zadovoljiti razne ukuse.

Taman je zahladilo! Kaput u tri boje od 47 eura koji izgleda kao dizajnerski komad Topli kaput iz trgovine Primark od 47 eura koji izgleda kao dizajnerski komad - 8 Topli kaput iz trgovine Primark od 47 eura koji izgleda kao dizajnerski komad - 5 Topli kaput iz trgovine Primark od 47 eura koji izgleda kao dizajnerski komad - 6 +5 Topli kaput iz trgovine Primark od 47 eura koji izgleda kao dizajnerski komad - 9

Favoriti sezone? Već se sada vidi u koje su modele čizama Zagrepčanke zaljubljene Kaubojke u zagrebačkim street style izdanjima Kaubojke u zagrebačkim street style izdanjima Crne čizme ravnih potplata na zagrebačkoj špici +5 Kaubojke u zagrebačkom street style izdanju

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju