Mnogo je lokacija na našoj obali koje svojom ljepotom privlače sve one koji se na njima žele fotografirati i ponijeti najljepšu uspomenu s ljetovanja. Jedna od tih fotogeničnih lokacija su i klupice u Njivicama i Omišlju ukrašene cvjetnim lukovima.

Ispod tih cvjetnih lukova brojni domaći i turisti fotografirali su se ovoga ljeta i tako su te lokacije na otoku Krku postale najfotografiraniji i najfotogeničniji punktovi. Nakon ljetnog stiliziranja lukovi su sada dobili svoje jesensko ruho, a ukrašeni plodovima i bojama jeseni postali su još ljepši mamac za poglede i fotografiranje.

Zahvaljujući estetici koju nam donosi jesen, nadolazeći kišni, tmurni dani prestaju biti toliko turobni. Zagasite boje i plodovi poput divljeg šipka, kestena, mušmula, žirova ili oraha postaju sastavni dio prezentacije jesenskih dana. A jesenska estetika savršeno se uklopila.

Bazen dubrovačkog hotela Excelsior Pogledajte čudesni bazen na našoj obali kojem tepaju da je najljepši na svijetu

Turistička zajednica Općina Omišalj i Njivice na otoku Krku svako nadolazeće godišnje doba pozdravi nekim novim dekorativnim ruhom, koje stanovnicima, turistima i posjetiteljima služi kao omiljeno mjesto za fotografiranje. Zahvaljujući dekorativnim idejama i realizaciji agencije Wedding2book ove dvije krčke općine, inače omiljena turistička mjesta, ostaju atraktivna i za vrijeme hladnih, kišnih dana.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju