Jessica Alba nas je još jednom oduševila svojim jednostavnim, ali zanimljivim stilom odijevanja. Popularna glumica za odlazak na večeru je odabrala dugačku haljinu koju je začinila popularnim komadom odjeće - dugačkom tunikom


Stil Jessice Albe
vrlo je pristupačan, jednostavan i zanimljiv te svaki put kada se ova ljepotica pojavi u javnosti ne možemo odoljeti, a da ne potražimo komade koji kopiraju njezin stajling.

Jedan od komada koji nam je popularna glumica prezentirala svakako je vesta-haljina, odnosno dugačka vesta ili tunika koja seže do koljena.

Dugačke veste savršeno se slažu s haljinama, hlačama, trapericama pa čak i trenirkama te dolaze u raznim bojama, uzorcima i tkanjima

Ovaj popularni komad savršeno se slaže s haljinama, hlačama, vječnim trapericama pa čak i trenirkama te dolazi u raznim bojama, uzorcima i tkanjima, zbog čega ga je vrlo lako prilagoditi svakom stilu.

Jessica je crnu dugačku, pamučnu haljinu iskombinirala uz popularnu bordo vestu i tanki kaput.

Uz jednostavan večernji look savršeno su se uklopile gležnjače debelog đona i dugački zlatni lanac koji je decentno padao preko haljine. I mi smo prošetali virtualnim trgovinama i potražili najrazličitije modele vesta-haljina po uzoru na Jessicu Albu i to po cijeni od 100 do 550 kuna.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju