Jessica Alba nije propustila dodjelu nagrada InStyle Awards održanu u Los Angelesu. Prelijepa glumica izgledala je vrlo elegantno u tamnoplavoj haljini modne kuće Dior.

Galerija Jessica Alba na dodjeli nagrada InStyle u Los Angelesu - 5 Jessica Alba na dodjeli nagrada InStyle u Los Angelesu - 4 Jessica Alba na dodjeli nagrada InStyle u Los Angelesu - 3 +5 Jessica Alba Diorovu haljinu nosi uz klasične crne salonke  

Jednostavna i predivna toaleta bila je savršen izbor za događaj kao što je dodjela priznanja najboljima u modnoj i beauty industriji. Jessica Alba odlučila se za haljinu bez naramenica širokog donjeg dijela sa sitnim naborima dužine do gležnja koju je nadopunila tankim crnim remenom. Kreaciju potpisuje modna kuća Dior, a dio je kolekcije jesen/zima 2019. godine.

Najtraženiji jesenski modeli: 12 maksi haljina u kojima možemo provesti cijeli dan Maksi haljine dugih rukava iz hrvatskih trgovina 2019. - 8 Maksi haljine dugih rukava iz hrvatskih trgovina 2019. - 7 Maksi haljine dugih rukava iz hrvatskih trgovina 2019. - 6 +9 Maksi haljine dugih rukava iz hrvatskih trgovina 2019. - 5

Jessica Alba - 1 Jessica Alba: Haljina "za svaki dan" kakva se rijetko kad viđa na crvenom tepihu

Svakako je riječ o kreaciji besprijekorne nenametljive elegancije čiji kroj koja laska ženskom tijelu, a takav model bio bi i divan izbor za kumu na vjenčanju. Svečani stajling Jessica je upotpunila klasičnim crnim salonkama na špic i bijelom torbicom ukrašenom tamnijim detaljima.

Jessica Alba na dodjeli nagrada InStyle u Los Angelesu - 2 Jessica Alba u kreaciji modne kuće Dior (Foto: Getty Images)

Nadahnuti stilom Jessice Albe, u tri online trgovine pronašli smo dvije haljine za vjenčane kume i jednu vjenčanicu koje su sličnog kroja kao Diorova toaleta slavne glumice. Pogledajte ih u fotogaleriji na početku teksta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju