Crveni tepih uoči važnih događanja i dodjela u Hollywoodu obično je prekriven raskošnih kreacijama najpoznatijih dizajnera i modnih kuća. Slavne dame poziraju pred fotografima u elegantnim haljinama napravljenima od smjelih tkanina poput tila, satena i čipke.

Galerija Jesenske cvjetne haljine iz trgovina 2019. - 1 Jesenske cvjetne haljine iz trgovina 2019. - 2 Jesenske cvjetne haljine iz trgovina 2019. - 3 +3 Zara, 299,90 kn

No dodjela Teen Choice Awardsa ležernije je holivudsko događanje na kojemu slavne dame blistaju u jednostavnijim haljinama. Svojim izborom poglede je privlačila Jessica Alba, koja je bila nominirana u kategoriji najbolje akcijske glumice u televizijskoj seriji za svoj novi projekt “L.A. Finest”.

Najveći jesenski trend: crne haljine sa cvjetnim uzorkom Haljine koje će "svi" nositi ove jeseni i na hrvatskim ulicama

Na događanju se pojavila u maksi haljini sa cvjetnim uzorkom koji se rijetko kad viđa na crvenom tepihu. Točnije, odabrala je jedan od velikih jesenskih hitova – crnu haljinu s cvjetnim uzorkom slavne modne kuće Oscara de la Rente.

Jessica Alba - 2 I maksi cvjetna haljina može biti dobar izbor za svečanu dodjelu (Foto: Getty Images)

Ispod duge haljine nosila je crne sandale ravnih potplata, a izdanje je zaokružila nakitom Jennifer Meyer. Zavirili smo u hrvatske trgovine i pronašli nekoliko modela haljina po uzoru na Jessicu Albu koje će se nositi i na domaćim ulicama ove jeseni.

Pogledajte i koji se veliki trend u trapericama vraća na hrvatske ulice ove jeseni.

Veliki trend ove jeseni: Povratak traperica koje su podijelile žene na društvenim mrežama Traperice boot cut kroja bit će veliki hit na jesen 2019. godine Traperice boot cut kroja iz trgovina 2019. - 1 Traperice boot cut kroja iz trgovina 2019. - 4 +3 Traperice boot cut kroja iz trgovina 2019. - 6

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju