Glumica i poduzetnica Jessica Alba zbog poslovnih obveza provela je dva dana u New Yorku sa svojom obitelji. Dionice njezine kompanije Honest prvi put su puštene u prodaju, a Jessica je tim povodom sudjelovala na ceremoniji otvaranja trgovine dionicama na burzi Nasdaq.

Galerija Jessica Alba Jessica Alba uoči snimanja emisije Jimmyja Fallona Jessica Alba u New Yorku +1 Jessica Alba u udobnom kompletu od lana i pamuka

Zahvaljujući tom poslovnom potezu tržišna vrijednost kompanije narasla je na 2,68 milijardi dolara, a vrijednost njezina udjela sada iznosi 130 milijuna dolara.

Jessica Alba u New Yorku Jessica Alba u New Yorku nakon intervjua (Foto: Profimedia)

Drugi dan posjeta New Yorku dala je niz intervjua te otišla na snimanje emisije The Tonight Show voditelja Jimmyja Fallona. Te aktivnosti odradila je u elegantnim odjevnim kombinacijama, a onda je dan završila u potpuno drugačijem izdanju.

Jessica Alba uoči snimanja emisije Jimmyja Fallona Jessica Alba uoči snimanja emisije Jimmyja Fallona (Foto: Profimedia)

Za let iz New Yorka u Los Angeles odabrala je vrlo udoban dvodijelni komplet u bež boji napravljen od pamuka i lana. Ljubiteljice lana sigurno dobro znaju da je jedina mana tog materijala to što se jako gužva.

Jessica Alba na aerodromu Jessica Alba na aerodromu (Foto: Profimedia)

Koliko god ga mi peglali, pojava nabora na odjeći napravljenoj od lana jednostavno je neizbježna, pogotovo ako dugo sjedimo. Upravo je to razlog zbog kojeg su mnoge dame već i odustale od peglanja lanenih komada.

Pravila bontona kažu da je u važnim ili svečanim prigodama neprimjereno doći u zgužvanim komadima, ali zato u ležernim situacijama jednostavno možemo zaboraviti na peglu i ne opterećivati se sitnicama poput nabora na odjeći.

Jessica Alba u udobnom kompletu od lana i pamuka Jessica Alba u udobnom kompletu od lana i pamuka (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju