Glumica i poduzetnica Jessica Alba zbog poslovnih obveza provela je dva dana u New Yorku sa svojom obitelji. Dionice njezine kompanije Honest prvi put su puštene u prodaju, a Jessica je tim povodom sudjelovala na ceremoniji otvaranja trgovine dionicama na burzi Nasdaq.

Zahvaljujući tom poslovnom potezu tržišna vrijednost kompanije narasla je na 2,68 milijardi dolara, a vrijednost njezina udjela sada iznosi 130 milijuna dolara.

Drugi dan posjeta New Yorku dala je niz intervjua te otišla na snimanje emisije The Tonight Show voditelja Jimmyja Fallona. Te aktivnosti odradila je u elegantnim odjevnim kombinacijama, a onda je dan završila u potpuno drugačijem izdanju.

Za let iz New Yorka u Los Angeles odabrala je vrlo udoban dvodijelni komplet u bež boji napravljen od pamuka i lana. Ljubiteljice lana sigurno dobro znaju da je jedina mana tog materijala to što se jako gužva.

Koliko god ga mi peglali, pojava nabora na odjeći napravljenoj od lana jednostavno je neizbježna, pogotovo ako dugo sjedimo. Upravo je to razlog zbog kojeg su mnoge dame već i odustale od peglanja lanenih komada.

Pravila bontona kažu da je u važnim ili svečanim prigodama neprimjereno doći u zgužvanim komadima, ali zato u ležernim situacijama jednostavno možemo zaboraviti na peglu i ne opterećivati se sitnicama poput nabora na odjeći.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju