U Los Angelesu se održala tradicionalna gala večer "Baby2Baby" na kojoj se svake godine okupljaju brojne slavne mame

Glavna zvijezda ovogodišnje gala večeri "Baby2Baby" bila je Jennifer Garner koja je primila nagradu "Giving Tree" za svoj humanitarni angažman.

Na večeri je skupljeno 3 milijuna dolara za dobrotvornu organizaciju koja pomaže siromašnoj djeci i mladima.

Moja majka odrasla je u prljavštini s desetero braće i sestara, bez tekuće vode i struje. Ja sam odrasla jednu generaciju dalje od siromaštva. Ako kažete svijetu da smo se večeras okupili ovdje, odjeveni kao da idemo na maturalnu večer… ma pomislit će da smo svi ludi. Ali ja sam vidjela ove ljude u akciji i znam da i najmanja pomoć može izgubljenu nadu promijeniti u priliku, izjavila je Jennifer u svom govoru kojem su zapljeskale njezine prijateljice.

Među njima je bila glumica i poduzetnica Jessica Alba, koja također podupire brojne organizacije posvećene pomaganju djeci i mladima.

Kao i sve druge dame, posebno se uredila za ovu svečanu prigodu i odabrala dugu crnu prozirnu haljinu modne kuće Valentino. Iako je haljina lijepa, pomalo predimenzioniran kroj u kombinaciji sa širokim rukavima vizualno je proširio vitku Jessicu i "progutao" njezinu figuru.

U galeriji pogledajte što su druge slavne mame odjenule za ovu prigodu, a zatim ragledajte ponudu kariranih košulja po uzoru na Jessicu Albu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju