Američka glumica i poduzetnica uskoro će roditi treće dijete te svojim kćerkicama podariti malog brata

Galerija Jessica Alba Jessica u štiklama modne kuće Saint Laurent Jessica se ni u trudnoći ne odriče visokih potpetica +6 Jessica Alba - 7 Jessica Alba očekuje svoje treće dijete sa suprugom Cashom Warrenom. Lijepa mama 2008. godine rodila je kćerkicu Honor Marie, a 2011. postala je majka malene Haven Garner.

Malenu obitelj posebno je razveselila vijest da će Jessica ovaj put roditi dječaka i tako svojim kćerkicama podariti brata.

Glumica i poduzetnica sjajno podnosi blaženo stanje, pa i u završnom mjesecu trudnoće bez problema odrađuje sve obveze, a pronalazi i vremena za druženja.

Tako se sa suprugom i djecom uputila na božićnu zabavu humanitarne udruge za djecu "Baby2Baby".
Jessica u štiklama modne kuće Saint Laurent Jessica u štiklama modne kuće Saint Laurent Foto: Profimedia/Farfetch

Odjenula je udobnu dugu sivu haljinu i lagani svileni ogrtač u crvenoj boji. Iako posljednjih mjeseci uglavnom nosi ležerniju obuću poput tenisica ili gležnjača ravnih potplata, ovaj put odlučila se za štikle modne kuće Saint Laurent koje imaju potpeticu od skoro 14 centimetara.

Odvažan je to odabir blaženo stanje, pogotovo ako uzmemo u obzir kako stručnjaci smatraju da žene u visokoj trudnoći ne bi smjele nositi cipele s vrtoglavo visokom potpeticom jer se mijenja njihov centar za ravnotežu pa postaju stabilnije.
Jessica se ni u trudnoći ne odriče visokih potpetica Jessica se ni u trudnoći ne odriče visokih potpetica Foto: Profimedia
Dobitak kilograma i hormonalne promjene tijekom trudnoće imaju velik utjecaj na tijelo. Mišići i ligamenti postaju mekši te se rastežu zbog hormona relaksina koji vas čini manje otpornima na ozljede ligamenata i zglobova. Visoke potpetice mijenjaju držanje, skraćuju mišiće listova i stvaraju pritisak na leđa i koljena. Tijekom trudnoće visoke potpetice stvaraju dodatni pritisak na zglobove koji su u startu preopterećeni, smatra Lorraine Jones iz Američkog društva podijatara koja napominje kako su za trudnice jednako loš odabir cipele potpuno ravnih potplata poput balerinki, japanki ili popularnih agsica.

U galeriji pogledajte kakvu još obuću Jessica nosi tijekom trudnoće.

Jeste li nosili vrtoglavo visoke potpetice tijekom trudnoće?

glasova:

Jessica Alba - 3 Jessica Alba - 3 (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju