Jessica Alba uvijek plijeni pažnju svojim modnim izborima, pa čak i kada nosi ležerne odjevne komade koje većina dama ima u svojem ormaru

Galerija


Jessica Alba
trenutačno snima pilot televizijsku seriju u Los Angelesu temeljenu na popularnom filmskom serijalu "Zločesti dečki". U ovoj seriji zgodna će Amerikanka glumiti policajku i bivšu vojnikinju Nancy McKennu koja će biti u lovu na preprodavače droge.

Na snimanju serije zgodna je glumica snimljena u jednostavnoj modnoj kombinaciji sastavljenoj od traperica, duge veste i čizama. Točnije, odabrala je elastični model traperica visokog struka s efektom steznika, koji vizualno stanjuje struk i bokove.
Jessica Alba - 5
Jessica Alba u trapericama visokog struka (Foto: Profimedia.hr)

Prisjetimo se, Jessica Alba rodila je svoje treće dijete – sinčića Hayesa zadnjeg dana 2017. godine. Da bi se vratila u top-formu, ali i bila spremna za naporna snimanja, Jessica je naporno vježbala i do tri puta dnevno u teretani, o čemu je javno progovorila u svojim postovima na Instagramu.

 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba) on


Do fit figure Jessica je došla i slijedeći pravilo "fantastične četvorke“ odnosno jedući hranu sastavljenu od bjelančevina, zdravih masnoća, vlakana i zelenog povrća.

Dakako, naodmet nikad nisu ni odjevni komadi koji figuru čine vitkijom. Zavirili smo u hrvatske trgovine i pronašli nekoliko modela traperica visokog struka po uzoru na Jessicu Albu.