Inspirirajte se i obnovite sebe, svoj ormar, kozmetičku torbicu ili dom komadima koji će vam podići raspoloženje.

Za vas smo opet okupili omiljene brendove i u suradnji s njima pripremili kupone s popustima do 50 % koje možete iskoristiti više puta. Upustite se u tjedan šopinga od 21.5.2021. - 28.5.2021. i počastite se stvarima koje već duže priželjkujete.

Požurite, u tijeku je posebna akcija: 10 posto popusta na visokokvalitetnu hranu za pse i mačke samo za čitatelje zadovoljna.hr.

U web prodaji i maloprodaji "Zvjerinjak – sve za kućne ljubimce“ pronaći ćete baš sve što trebate za svoje kućne ljubimce, koji uljepšavaju vašu svakodnevicu, pa zasigurno zaslužuju i najbolji tretman, zar ne?

Stoga, nema čekanja! Požurite i pronađite na popustu od 10 posto visokokvalitetnu hranu za pse (Ontario i Rasco) i mačke (Feribiella jastuci i grebalice, Ontario). Akcija traje do 07.06. ili do isteka zaliha.

Inače, vlasnici "Zvjerinjaka" veliki su zaljubljenici u životinje, pa su zato 2011. godine otvorili prvu maloprodaju i zaposlili djelatnice i djelatnike koji također vole i uživaju u radu s kućnim ljubimcima i opremom za kućne ljubimce. Nakon uspješnog početka rada prve maloprodaje na istoku grada Zagreba, otvorili su novi "Zvjerinjak" na zapadu 2013. godine, kojim su podigli razinu usluge i ponude te po prvi puta jedna specijalizirana trgovina za kućne ljubimce u trgovačkom centru, uz ponudu svih najpoznatijih trgovačkih marki iz svijeta
kućnih ljubimaca, nudi savjete za Vaše ljubimce, s odvojenim prostorom za ponudu i kupnju kućnih ljubimaca. 2021. godine, Zvjerinjak je prisutan u cijeloj Hrvatskoj putem web prodaje, a trenutno ima 5 maloprodajnih dućana, a uskoro se otvara i 6 maloprodaja u novom trgovačkom centru Z (Špansko).

PR PR (Foto: PR)

Čuvajte zdravlje svojih kućnih ljubimaca

Najvažniji aspekt poslovanja "Zvjerinjaka" je klijentima ponuditi visokokvalitetne proizvode i usluge prihvatljivih cijena. Na jednom mjestu pronaći ćete sve što vam je potrebno za njegu vašeg kućnog ljubimca, a prodajni savjetnici mogu vam dati odgovore na sva vaša pitanja te vam ponuditi ono najbolje za vašeg kućnog ljubimca!

Zvjerinjak maloprodaju potražite na čak pet lokacija - Sesvete/Dubec (Zagrebačka 162b), Dubrava (Hrvatskog proljeća 36), King Cross (Velimira Škorpika 34), Trešnjevka (Nova cesta 54) i Drvinje (Dragutina Golika 1).

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju