Provedena su brojna istraživanja i ankete o fizičkom izgledu, a mnoge od njih bavile su se i fizičkim osobinama koje žene vole i žele na muškarcima.

U većini tih istraživanja uvijek se istaknu tri osobine koje su, sudeći prema rezultatima, među najpoželjnijima.

Dubok glas, visina i bradica – to je ono čemu žene jednostavno ne mogu odoljeti.

Mnoge dame složit će se da je glas nešto što se primijeti na prvu, pogotovo kad je u pitanju dubok dominantan glas koji čak može u potpunosti zasjeniti ostatak muškarčeve pojave ili pak potpuno promijeniti fizički dojam nabolje. Ženama muškarci s dubljim glasovima djeluju seksepilno, samopouzdano i moćno.

Jesu li dublji glas, visina i bradica stvarno među najpoželjnijim fizičkim osobinama?

glasova:

Visoke muškarce dame vole zato što se uz njih osjećaju sigurnije. Ovakvo razmišljanje, tj. osjećaj potječe iz davnih vremena. Istraživanje Sveučilišta Utah pokazalo je da preferiranje viših muškaraca datira još iz kamenog doba jer se čak i tada smatralo da će viši muškarci lakše zaštititi druge nego oni niži.

Franck Coffee&Go kava Baršunaste i očaravajuće: Tri vrste kave koje će vas razbuditi u svakom trenutku

Ako se dubok glas i visina nadopune bradicom, onda dobivamo nepobjedivu kombinaciju. I dok će rijetko koja žena proturječiti visini i dubokom glasu kao presudnoj fizičkoj kvaliteti, o bradicama će se definitivno više raspravljati. Međutim, po većini istraživanja – prevladavaju dame koje ipak više vole bradicu od svježe obrijanog lica.

U galeriji pogledajte slavne muškarce koji imaju sve tri kvalitete i same odlučite jesu li stvarno presudne.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju