U Bijeloj kući održano je primanje povodom Mjeseca ženske povijesti koji se svake godine obilježava u ožujku s ciljem isticanja doprinosa žena u povijesnim događanjima i suvremenom društvu. To je mjesec u kojem se slavi ključna uloga žena u američkoj povijesti što je u prigodnom govoru istaknula i prva dama SAD-a Jill Biden.

Galerija Jill Biden u ljubičastoj haljini - 4 Jill Biden u ljubičastoj haljini - 2 Jill Biden u ljubičastoj haljini - 5 +3 Jill i Joe Biden na proslavi Mjeseca ženske povijesti u Bijeloj kući

Joe i Jill Biden bili su domaćini svečanog primanja održanog u Bijeloj kući u sklopu obilježavanja Mjeseca ženske povijesti. Ondje je bila i potpredsjednica Sjedinjenih Američkih Država Kamala Harris sa suprugom Dougom Emhoffom, te druge istaknute gošće.

Jill Biden u ljubičastoj haljini - 1 Jill i Joe Biden na proslavi Mjeseca ženske povijesti u Bijeloj kući (Foto: Guliver image)

Jill Biden održala je prigodan govor, a prva dama izgledala je vrlo elegantno u ljubičastoj haljini koju je već nosila u veljači na političkom skupu State of the Union gdje je fotografirana s Bonom, frontmenom grupe U2.

Jill Biden istu ljubičastu haljinu nosila je i u veljači (na slici s Bonom) Jill Biden istu ljubičastu haljinu nosila je i u veljači (na slici s Bonom) (Foto: AFP)

Riječ je o besprijekorno krojenoj haljini dužine do koljena sašivenoj od materijala nalik šantung svili koja lijepo prati liniju tijela. U dizajnu haljine ističu se zaobljeni V izrez, rukavi dužine tik do ispod lakta te decentni tanji remen za dodatno oblikovanje figure.

Haljina iz Manga u najljepšoj nijansi ljubičaste tako lijepo naglašava siluetu Ljubičasta haljina iz Manga Ljubičasta haljina iz Manga Ljubičasta haljina iz Manga +4 Ljubičasta haljina iz Manga ž

Jill Biden: Sretna haljina koja američkoj prvoj dami saliveno pristaje Jill Biden u haljini brenda One/Of - 2 Jill Biden u haljini brenda One/Of - 3 Jill Biden u haljini brenda One/Of - 5 +1 Jill Biden u haljini brenda One/Of - 1

Kreaciju upečatljive ljubičaste boje koja "vrišti" da je proljeće stiglo Jill Biden upotpunila je zlatnim lančićima, narukvicama i naušnicama ukrašenima svjetlucavim kristalom.

Jill Biden u ljubičastoj haljini - 3 Jill i Joe Biden na proslavi Mjeseca ženske povijesti u Bijeloj kući (Foto: Guliver image)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju