Službeno nam je došlo proljeće. Prve zrake sunce zovu nas na ulice, a s prirodom se polako mijenja i naša garderoba.

Galerija Ljubičasta haljina iz Manga Ljubičasta haljina iz Manga Ljubičasta haljina iz Manga +4 Mango, 69.99 EUR

Zimske komade spremile smo do kraja godine, a trgovinama i našim ormarima zavladale su lepršave tkanine, upečatljive boje i nešto veseliji komadi koji su baš tipični za proljetni look.

Kratkim pogledom na internetske trgovine možemo primijetiti da su kapute u tamnim bojama, čizme i tople veste zamijenili proljetni komadi, a jedan takav pronašli smo u poznatoj high street trgovini Mango.

Dolazi nam vrijeme svadbi i raznih proslava na otvorenom, a upravo je odjeća za takvu prigodu u prvom planu Mango kolekcije za proljeće i ljeto.

Haljine raznih krojeva, boja i dužina, nagovijestile su proljeće, a pažnju nam je posebno privukla svečana maksi haljina u ljubičastoj boji, koja bi mogla biti odličan izbor ako planirate outfit za neku svečaniju prigodu.

Mango, 69,99 EUR Mango, 69.99 EUR (Foto: Mango)

Satenska lepršava haljina savršena je za isticanje siluete, ravnoga je kroja i potpuno je zatvorena u području dekoltea. Posebna je po otvorenim leđima – detalju koju je baš efektan, a haljini daje dozu profinjenosti, te po upečatljivoj ljubičastoj boji.

Ljubičasta boja postaje sve popularnija, a svoj prestiž sačuvala je još iz davnih vremena, kad su tom pigmentu pristup imale samo kraljevske obitelji. Ova je boja tako profinjena na prvi pogled, ali ju je pomalo izazovno kombinirati.

Mango, 69.99 EUR Mango, 69.99 EUR (Foto: Mango)

Posljednjih nekoliko godina kao savršen par ljubičastoj istaknula se žuta, njezin komplementarni kontrast. Osim sa žutom, modni stručnjaci predlažu da ljubičastu kombiniramo s neutralnim bojama, kao što su bež ili siva. 

Najljepši uzorak: 15 midi i maksi haljina koje ovo proljeće neće imati konkurenciju Cvjetne haljine popularne su u proljetnim mjesecima Haljine iz proljetnih i ljetnih kolekcija svjetkih dizajnera za 2023. godinu - 7 AD Twenty (Europa92), 52,99 eura +13 Stradivarius, 25,99 eura

Ako vam se svidjela ljubičasta haljina iz Manga, možete je pronaći na njihovu web shopu, a za haljinu treba izdvojiti 69,99 EUR.

Ljubičasta haljina iz Manga Mango, 69.99 EUR (Foto: Mango)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju