Jill Biden posjetila je Kansas i Michigan u sklopu turneje po Sjedinjenim Američkim Državama na kojoj obilazi lokacije na kojima se provodi cijepljenje protiv COVID-19 te razgovara s medicinskim osobljem i građanima koji su već primili cjepivo. Za tu državničku dužnost prva dama omiljene haljine koje najčešće nosi zamijenila je odlično krojenim odijelom.

Galerija Jill Biden u opasno dobrim štiklama - 5 Jill Biden u opasno dobrim štiklama - 1 Jill Biden u opasno dobrim štiklama - 4 +7 Jill Biden u štiklama s leopard uzorkom

Nosila je smeđe odijelo klasičnog kroja, brenda Lafayette 148 New York, sastavljeno od elegantnog sakoa i hlača ravnih nogavica na crtu. Ispod odijela nosila je satenski top u istom tonu. Odabirom obuće Jill je svom stajlingu dala malo zabavnog štiha izabravši salonke s trendi leopard-uzorkom. Zanimljive štikle na prednjem dijelu imaju krupniji, a na stražnjem sitniji uzorak te špic i tanku potpeticu.

Jill Biden u haljini Oscara de la Rente i štiklama - 7 Jill Biden: Štikle nad štiklama koje ipak nisu zasjenile preslatku gestu Joea Bidena

Životinjski uzorak, a naročito leopard-uzorak, već je nekoliko sezona veliki trend. To i ne čudi jer izgleda vrlo atraktivno, a dovoljan je i samo detalj u nekom životinjskom uzorku da podigne čitavu kombinaciju i učini je zanimljivijom. Tako bi uz opasno dobre štikle kakve nosi Jill Biden dovoljne bile i najobičnije traperice za stajling koji će sigurno privući poglede.

Ups, nezgodno! Haljina Jill Biden za koju je vjetar ipak bio malo previše Zbog vjetra haljina se priljubila uz tijelo Jill Biden Zbog vjetra haljina se priljubila uz tijelo Jill Biden - 2 Zbog vjetra haljina se priljubila uz tijelo Jill Biden - 6 +3 Zbog vjetra haljina se priljubila uz tijelo Jill Biden - 7

A svoj stajling za posjet lokacijama na kojima se provodi cijepljenje Jill je obogatila izdašnijom količinom zlatnog nakita, a istaknuo se i veći broš koji je nosila na kragni sakoa.

Jill Biden u opasno dobrim štiklama - 4 Jill Biden u odijelu brenda Lafayette 148 New York i štiklama s leopard uzorkom (Foto: AFP)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju