Američki predsjednički par obilježava sto dana otkako je Joe Biden postao predsjednik SAD-a. Tim povodom Jill i Joe Biden otputovali su u Georgiju, gdje će se održati prigodno događanje, a Jill i Joe ondje će posjetiti i bivšeg američkog predsjednika Jimmyja Cartera.

Galerija

Kada su kretali na put u Georgiju, hodajući travnjakom Bijele kuće prema helikopteru, kamere su zabilježile nježan trenutak između predsjedničkog para. Naime, Joe Biden sagnuo se i ubrao maslačak te ga je dao supruzi. Bila je to preslatka gesta američkog predsjednika, koji se ne libi i u javnosti iskazivati nježnosti prema voljenoj supruzi i tim malim gestama pažnje pokazivati koliko mu znači.

Osim ubranog maslačka, pažnju je privukao i modni odabir Jill Biden, koja je nosila svjetloplavu haljinu načinjenu od materijala s blago reljefnim cvjetnim dezenom i ukrašenu uzorkom limuna s lišćem. Prelijepu proljetnu kreaciju modne kuće Oscar de la Renta Jill je sparila s još malo žute boje, salonkama od brušene kože s visokom tankom potpeticom. Upravo su salonke jedan od najpopularnijih modela štikli koji žene obožavaju i svaka ljubiteljica visokih potpetica u svom ormariću s cipelama sigurno ima barem jedan par dobrih salonki.

Jill Biden: Opake mokasinke kakve se druge prve dame možda ne bi usudile nositi

Ipak, čak ni ove štikle nad štiklama, čiju atraktivnost podiže i žuta boja, nisu zasjenile preslatku, a tako jednostavnu gestu Joea Bidena, dovoljnu da se iskaže ljubav prema ženi.

Jill Biden u haljini Oscara de la Rente i štiklama - 1
Joe Biden ubrao je maslačak i dao ga supruzi (Foto: Guliver image)