Jill Biden ugostila je u Bijeloj kući učenike srednjih škola koji se bave pisanjem poezije u sklopu događanja Class of 2022 National Student Poets Program. Bila je ondje i pjesnikinja Ada Limón, a prva dama učenicima je uručila značke kao znak priznanja za talent i doprinos poeziji.

Galerija Jill Biden u haljini modne kuće Dolce & Gabbana i ljubičastim salonkama - 7 Jill Biden u haljini modne kuće Dolce & Gabbana i ljubičastim salonkama - 8 Jill Biden u haljini modne kuće Dolce & Gabbana i ljubičastim salonkama - 1 +5 Jill Biden primila je u Bijeloj kući najbolje mlade pjesnike u 2022. godini

Nacionalni program učenika pjesnika održava se pod pokroviteljstvom Instituta za muzejske i knjižnične usluge te Saveza za mlade umjetnike i pisce. To je najveće nacionalno priznanje u Sjedinjenim Američkim Državama za mlade pjesnike iz 10. i 11. razreda koji pišu autorsku poeziju.

Jill Biden u haljini modne kuće Dolce & Gabbana i ljubičastim salonkama - 5 Jill Biden primila je u Bijeloj kući najbolje mlade pjesnike u 2022. godini (Foto: AFP)

Za primanje najboljih mladih pjesnika u 2022. godini Jill Biden odabrala je kombinaciju kojom dominira ljubičasta boja. Prva dama SAD-a nosila je haljinu s cvjetnim uzorkom ljubičaste i plave boje na bijeloj podlozi modne kuće Dolce & Gabbana. Damska haljina prati liniju tijela te seže do ispod koljena, a takav kroj laska ženskoj figuri te stvara lijepu siluetu.

Jill Biden u haljini modne kuće Dolce & Gabbana i ljubičastim salonkama - 1 Jill Biden u haljini modne kuće Dolce & Gabbana i ljubičastim salonkama (Foto: AFP)

Jill je stajling upotpunila s još malo ljubičaste boje, klasičnim salonkama od brušene kože i blejzerom od materijala nalik tvidu. Srebrni nakit, naušnice u obliku cvijeta, lančić s privjeskom s biserima i prsten, savršeno komplimentira ljubičastom outfitu. Iako ljubičastu obično najviše nosimo u proljeće i ljeto, američka prva dama pokazala je da ta ženstvena, nježna i profinjena boja može biti pravi izbor i za jesenske odjevne kombinacije.

Jill Biden: Praktična haljina koja jednako voli i visoke potpetice i tenisice Jill Biden u prugastoj košulji haljini i špagericama na punu petu - 1 Jill Biden u prugastoj košulji haljini i špagericama na punu petu - 6 Jill Biden u prugastoj košulji haljini i špagericama na punu petu +2 Jill Biden u prugastoj košulji haljini i špagericama na punu petu - 5

Dan poslije Jill i Joe Biden održali su još jedno primanje u Bijeloj kući kao svečanost u čast Zakona o Amerikancima s invaliditetom i Mjeseca ponosa osoba s invaliditetom. Prva dama pokazala je još jednu jako lijepu odjevnu kombinaciju sačinjenu od crne haljine s crvenim cvjetnim uzorkom asimetričnog kroja i crvenih salonki od brušene kože.

Jill Biden u haljini modne kuće Dolce & Gabbana i ljubičastim salonkama - 4 Jill Biden u crnoj haljini s crvenim cvjetnim uzorkom i crvenim salonkama (Foto: AFP)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju