Američki predsjednik Joe Biden i prva dama Jill Biden vratili su se u Washington nakon kratkog putovanja u Greenville. Bračni par otputovao je u Južnu Kaliforniju kako bi prisustvovao krizmi svog unuka Roberta Huntera Bidena.

Robert je sakrament svete potvrde primio na misi koja se održala u malom krugu s još osam drugih krizmanika i njihovih obitelji.

Kada su u pitanju prigode poput krštenja, krizmi i vjenčanja, tj. prigode zbog kojih dolazimo u crkvu, mnogo pažnje pridajemo tome da se odjenemo pristojno.

U SAD-u standardi odijevanja za odlazak u crkvu nisu isti za slavne osobe i ostale ljude pa smo tako, na primjer, pjevačicu Fergie na jednoj uskrsnoj misi mogli vidjeti u kratkim hlačicama, što se gotovo bez iznimke smatra neprimjerenim.

U kombinaciji Jill Biden nije bilo ništa neprimjereno. Prva dama odjenula je vrlo jednostavan i klasičan komplet sastavljen od duge haljine i sakoa u nježnoj nijansi ružičaste boje.

U pitanju je repriza kombinacije koju je nedavno nosila na jednom događanju u Bijeloj kući i kojoj se u kontekstu pristojnog odijevanja jednostavno ne može naći mana.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju