Jill Biden nastavila je svoju turneju obilaženja škola i vrtića u SAD-u te je posjetila obrazovni centar za predškolarce James Rushton u Birminghamu u Alabami. Američka prva dama za ovu prigodu odjenula je klasičan ženski kostim u tamnoplavoj nijansi, a klasičan, decentan odjevni odabir začinila je sa štiklama modne kuće Dior.

Galerija Jill Biden Jill Biden u štiklama koje bi odobrila i Melania Trump - 7 Jill Biden u štiklama koje bi odobrila i Melania Trump - 5 +5 Jill Biden nosi štikle modne kuće Dior, model J'Adior izrađen od pamuka

Otkako je postala prva dama SAD-a, vidljivo je da Jill Biden gradi vlastiti stil odijevanja koji je sada postao otmjeniji pa je Jill prigrlila i visoku modu te počela nositi komade luksuznih modnih kuća, baš kao što je to radila i Melania Trump.

Kada je riječ o cipelama, izbor bivše prve dame bile su štikle Christiana Louboutina i Manola Blahnika, a Melania ima i kolekciju torbica Birkin vrijednu više od 200.000 dolara. I Jill Biden sada je počela nositi profinjenije i skuplje cipele, a njezin izbor za posjet obrazovnom centru u Alabami bile su štikle modne kuće Dior, model J'Adior izrađen od pamuka s izvezenim cvijećem i natpisom Rosa Mutabilis te Diorovim logom.

Slika nije dostupna Jill Biden: "Riskantna" haljina kakvu si prve dame ipak mogu dopustiti

Zanimljive cipele imaju potpeticu visine oko šest centimetara, otvorenu petu te efektan čvor na remenu koji drži petu.

Uz elegantan kostim, Jill Biden još malo klasike dodala je s nakitom u obliku biserne ogrlice i narukvice.

Jill Biden u štiklama koje bi odobrila i Melania Trump - 6 Jill Biden nosi štikle modne kuće Dior (Foto: AFP)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju