Jill Biden uvijek plijeni poglede svojim elegantnim damskim stilom bez obzira na to nalazi li se na nekom protokolarnom događanju ili je uhvaćena fotoobjektivom u obavljanju svakodnevnih dužnosti.

Jill Biden privukla je poglede i na travnjaku ispred Bijele kuće, gdje je snimljena u vrlo jednostavnoj, ali efektnoj zimskoj kombinaciji.

Prva dama Sjedinjenih Američkih Država prošetala je u predimenzioniranom crnom kaputu A-kroja koji u prvi plan stavlja ženstvenu siluetu.

Ispod njega provirivala je siva haljina do koljena, ali i baršunaste čizme visokih sara s decentnom potpeticom.

Baršunaste čizme visokih sara mnogim su damama omiljeni izbor u zimsko vrijeme. Ne samo da pokrivaju noge i štite ih od hladnoće već i pružaju mogućnosti za raznovrsne modne kombinacije.

Baršunaste čizme visokih sara mogu se kombinirati za dnevne i večernje prilike, a posebno dobro izgledaju uz mini haljine i skinny hlače.

Slika nije dostupna Jill Biden: Još jedan par najdražih štikli, koje su pravi mamac za poglede

Slika nije dostupna Maksi suknja uz buce? Kombinacija Jill Biden koja ima smisla s obzirom na prigodu

Sličan model čizama Jill Biden nosila je i na drugoj inauguraciji Baraka Obame za američkog predsjednika 2013. godine, a kombinirala ih je uz bijelu mini haljinu i kaputić.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te odabrali nekoliko modela sivih baršunastih čizama s potpeticom po uzoru na Jill Biden.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju