Jill Biden uvijek plijeni poglede svojim elegantnim damskim stilom bez obzira na to nalazi li se na nekom protokolarnom događanju ili je uhvaćena fotoobjektivom u obavljanju svakodnevnih dužnosti.

Galerija Jill Biden uvijek privlači poglede svojim modnim kombinacijama Jill Biden u sivim baršunastim čizmama s potpeticom Jill Biden sa suprugom na travnjaku ispred Bijele kuće +3 Jill Biden u sivim čizmama visokih sara na inauguraciji 2013. godine

Jill Biden privukla je poglede i na travnjaku ispred Bijele kuće, gdje je snimljena u vrlo jednostavnoj, ali efektnoj zimskoj kombinaciji.

Prva dama Sjedinjenih Američkih Država prošetala je u predimenzioniranom crnom kaputu A-kroja koji u prvi plan stavlja ženstvenu siluetu.

Ispod njega provirivala je siva haljina do koljena, ali i baršunaste čizme visokih sara s decentnom potpeticom.

Jill Biden u sivim baršunastim čizmama s potpeticom Jill Biden u sivim baršunastim čizmama s potpeticom (Foto: Profimedia)

Baršunaste čizme visokih sara mnogim su damama omiljeni izbor u zimsko vrijeme. Ne samo da pokrivaju noge i štite ih od hladnoće već i pružaju mogućnosti za raznovrsne modne kombinacije.

Baršunaste čizme visokih sara mogu se kombinirati za dnevne i večernje prilike, a posebno dobro izgledaju uz mini haljine i skinny hlače.

Jill Biden u Diorovim štiklama koje je nosila i u predsjedničkoj kampanji 2020. godine - 1 Jill Biden: Još jedan par najdražih štikli, koje su pravi mamac za poglede

Jill Biden u maksi suknji i bucama - 3 Maksi suknja uz buce? Kombinacija Jill Biden koja ima smisla s obzirom na prigodu

Sličan model čizama Jill Biden nosila je i na drugoj inauguraciji Baraka Obame za američkog predsjednika 2013. godine, a kombinirala ih je uz bijelu mini haljinu i kaputić.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te odabrali nekoliko modela sivih baršunastih čizama s potpeticom po uzoru na Jill Biden.

Jill Biden u sivim čizmama visokih sara na inauguraciji 2013. godine Jill Biden u sivim čizmama visokih sara na inauguraciji 2013. godine (Foto: Guliver)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju