Jill i Joe Biden nazočili su svečanoj večeri Nacionalne udruge guvernera koja se održala u vili George Washington's Mount Vernon u Virginiji. Mount Vernon je američka znamenitost i bivša plantaža Georgea Washingtona, prvog predsjednika SAD-a, i njegove supruge Marthe.

Black tie večera podrazumijevala je i svečane toalete, a Jill Biden odabrala je čistu eleganciju odjevena u fini crni kaput na odlasku iz Bijele kuće. Crna torbica nabrana na djelu gdje se otvara i ukrašena zlatnim detaljima i tankim zlatnim lancem te kožnate rukavice u divnoj ljubičasto-plavoj nijansi savršeno su upotpunile outfit, a nezamijećeno nisu mogle proći ni štikle modne kuće Dior.

Riječ je o cipelama kakve Jill Biden često nosi, modelu J'Adior izrađenom od pamuka, a prva dama SAD-a ima nekoliko pari tih štikli. Već smo je vidjeli u šarenijim modelima, a za ovu prigodu iz ormarića je izvadila elegantni crni, koji je nosila i u predsjedničkoj kampanji u ožujku 2020. godine.

Slika nije dostupna I mrežaste najlonke: Štikle Jill Biden u ljetnoj boji koje se ni zimi ne želimo odreći

Slika nije dostupna Jill Biden: Tako ženstvena haljina koja proljepšava žensku figuru

Štikle J'Adior prepoznatljive su po otvorenoj peti i natpisu modne kuće Dior na trakici koja drži petu. Imaju tanku potpeticu umjerene visine, što ih čini pogodnima za nošenje i hodanje, a nema sumnje i da su pravi mamac za poglede.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju