Poznati britanski komičar Jimmy Carr svoj stand up show 'Funny Business' 17. rujna u 19 sati dovodi u Lisinski

Jimmy Carr je komičar koji nikad ne igra na sigurno, već svojim, često bezobraznim šalama pomiče granice crnog humora. Rafalna paljba inteligentnih i odlično smišljenih viceva tjera publiku u smijeh, čak i kada publika duboko u sebi zna da se 'ne bi smjela smijati takvim šalama'.

Jimmy je poznat kao jedan od najboljih improvizatora u svijetu stand up komedije, a njegovi se odgovori na dobacivanja iz publike prepričavaju godinama nakon nastupa. Zagreb je predivan srednjoeuropski grad. Puno je više Europa nego sam mislio,  izjavio je nakon prošlogodišnjeg gostovanja pa ne čudi da nam se vraća i u subotu 17. rujna u koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog sa najnovijim showom 'Funny Business'.

Jimmy je poznat kao jedan od najboljih improvizatora u svijetu stand up komedije, a njegovi se odgovori na dobacivanja iz publike prepričavaju godinama nakon nastupa.

Ponekad je nezreo, neotesan, nepristojan, ali i vrhunski smiješan pa ga s punim pravom smatraju britanskom stand up zvijezdom. Mediji ga nazivaju komičarom koji nema dlake na jeziku, a kritičari su ga prozvali komičarskim junakom našeg doba.

Vrlo rijetko se dogodi da se netko na showu uvrijedi zbog neke šale, jer tamo se svi jako dobro zabavljamo. Ali, kada se šala izvadi iz konteksta i kad netko proba istu objaviti u tiskanom obliku, tada se netko tko nije zainteresiran za komediju niti bi došao pogledati show, nađe povrijeđen i želi zaštititi nekog drugog. To me nikad nije brinulo, to je samo šala. Mediji su poruka, šala je tu da se nasmijemo - nemam namjeru iznijeti ozbiljnu poruku. Samo vas želim nasmijati, kaže Jimmy.

Dođite u subotu 17. rujna u Lisinski zbog duhovitih dosjetki i činjenice da će Jimmy Carr sasjeći vaša razmišljanja do korijena. Ako ste uvredljivi po prirodi, onda bolje da osjećaj za pristojno ostavite kod kuće.

Ulaznice po cijeni od 120, 170 i 220 kuna potražite u Aquarius Music shopovima (Branimir centar, Varšavska 13), na blagajni dvorane Lisinski i prodajnim mjestima u sustavu Eventim.hr i Ulaznice.hr.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju