Spisateljica i voditeljica Josipa Pavičić u društvu prijateljice prošetala je središtem Zagreba, a njezina street style kombinacija unijela je dodatan dašak boje i ležerne elegancije na zagrebačku špicu. Lijepa Josipa ni ljeti se ne odriče traperica, s nosila je model koji laska figurama svih konfekcijskih veličina te lijepo oblikuje figuru.

Galerija Josipa Pavičić na zagrebačkoj špici - 3 Josipa Pavičić na zagrebačkoj špici - 5 Josipa Pavičić na zagrebačkoj špici - 2 +3 Josipa Pavičić nosi tamne traperice ravnih nogavica i srednje visokog struka

Za svoj subotnji street style Josipa Pavičić odabrala je traperice ravnih nogavica i srednje visokog struka u tamno plavoj boji. Upravo takav model traperica jako dobro laska figuri te je oblikuje, zbog čega ga vole nositi dame i XS i XL veličina.

Jedne od najlaskavijih traperica Josipa je kombinirala sa ženstvenim topom na jedno rame, ukrašenim velikim volanom. Svijetlo ružičasta nijansa topa "razvedrila je" zagrebačku špicu, dok boja Josipinih natikača odiše klasičnom elegancijom.

Josipa Pavičić na zagrebačkoj špici - 4 Josipa Pavičić nosi tamne traperice ravnih nogavica i srednje visokog struka (Foto: Josip Moler/Cropix)

Nosila je smeđe natikače s visokom potpeticom, izrađene od prepletene kože zbog čega izgledaju vrlo efektno. Uz zanimljive štikle sjajno je pristajala okrugla torba smeđih tonova s potpisom modne kuće Louis Vuitton, ukrašena prepoznatljivim kultnim dezenom te francuske kuće.

Šarene okrugle naušnice i elegantna zlatna narukvica dodatno su podigle stajling Josipe Pavičić za šetnju centrom Zagreba, a jako nam se sviđa i ružičasti lak na noktima, u vrlo sličnoj nijansi kakve je i top s volanom. Velike sunčane naočale modne kuće Carolina Herrera izvrsno su zaokružile street style šarmantne spisateljice i voditeljice.

Ljepotica iz Zagreba dokazala da "nepoželjna" ljetna haljina izgleda fantastično Crne haljine na zagrebačkoj špici Crne haljine na zagrebačkoj špici Crne haljine na zagrebačkoj špici +4 Crne haljine na zagrebačkoj špici

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju