Klasična i web-televizija posljednjih godina doživljavaju pravu renesansu. Filmska industrija još uvijek je vrlo oprezna kada su u pitanju kontroverznije teme ili pak one koje bi mogle podbaciti na "box officeu", ali zato televizijska industrija glumcima, scenaristima i redateljima pruža znatno veću slobodu u realizaciji projekata.

Galerija Julia Roberts Julia na premijeri serije Homecoming Upečatljiva kombinacija filmske dive +0 Julia Roberts i redatelj serije Sam Esmail

Upravo se zato mnoge filmske zvijezde odlučuju za povratak formatu serije, a među njima je i Julia Roberts. Slavna glumica blistala je na premijeri Amazonove web-serije "Homecoming" redatelja Sama Esmaila, u kojoj ima glavnu ulogu.

Gdje god se karizmatična Julia pojavi, uvijek dolazi u centar pažnje, a tako je bilo i u losanđeleskom teatru Regency Bruin, gdje se okupio i ostatak glumačke postave serije.

Upečatljiva kombinacija filmske dive Upečatljiva kombinacija filmske dive (Foto: Guliver/CoverImages)

Međutim, Julia je i svojim stajlingom jasno dala do znanja tko je ovdje prava zvijezda. Tako se među kolegama istaknula u kombinaciji sastavljenoj od hlača i košulje u takozvanoj nijansi hot pink.

Iako se radi o odjevnim komadima vrlo jednostavnog i klasičnog kroja, hlače i košulja izdvajaju se upravo zbog uistinu upečatljive boje.

U nastavku pogledajte trailer za seriju "Homecoming".
 
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju