Kada se malo bolje analiziraju odjevne kombinacije koje Julia Roberts nosi na svečanim događanjima i u privatno vrijeme, lako je zaključiti da prema jednoj boji gaji veliku ljubav.

Galerija Julia Roberts u crnom od glave do pete - 2 Julia Roberts u crnom od glave do pete - 11 Julia Roberts u crnom od glave do pete - 7 +8 Julia Roberts u crnom od glave do pete - 5

U pitanju je mnogima najdraža, tako prilagodljiva, svevremenska i nepogrešiva - crna boja.

Slavna 51-godišnja američka glumica vjerna joj je u svim prigodama pa tako i onim najopuštenijim, a često se voli odjenuti u crno od glave do pete.

Julia Roberts u crnom od glave do pete - 2 Ležerni kombinezon i klasične cipele za odlazak po kavu (Foto: Getty Images/Profimedia)

Tako je po kavu u jedan losanđeleski kafić otišla u crnom kombinezonu i klasičnim crnim cipelama ravnih potplata.

Kombinezon i cipele u crnoj boji njezin su adut i za svečane prigode pa je u tim komadima došla i na dodjelu nagrada SAG 2015. godine. Samo je umjesto ležernijih modela odabrala uži kombinezon s izrezom i cipele s visokom potpeticom.

U galeriji pronađite još izdanja Julije Roberts njezinim omiljenim crnim kombinacijama.

Julia Roberts u crnom od glave do pete - 11 Julia na dodjeli nagrada SAG u crnom kombinezonu i crnim cipelama s visokom potpeticom (Foto: Getty Images/Profimedia)

POGLEDAJTE I IZDANJE KOJIM JE JULIJA ZASJENILA DRUGE ZVIJEZDE NA DODJELI ZLATNIH GLOBUSA:

Julia Roberts: Izdanje zbog kojeg su i glamurozne haljine pale u drugi plan Julia Roberts na 76. dodjeli Zlatnih globusa - 1 Julia Roberts na 76. dodjeli Zlatnih globusa - 3 Julia Roberts na 76. dodjeli Zlatnih globusa - 2 +0 Julia Roberts na 76. dodjeli Zlatnih globusa

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju