Glumica Julia Roberts gostovala je na losanđeleskoj radijskoj postaji SiriusXM. Američka filmska diva bila je prva gošća novog radijskog showa poznatog urednika i novinara Jessa Caglea.

Galerija Julia Roberts Julia Roberts i Jess Cagle Julia u tregericama brenda Elie Tahari +2 Elie Tahari, proljeće 2020. godine

Julia i Cagle dugogodišnji su suradnici i prijatelji pa ne čudi da je bivši urednik magazina People za svoju prvu emisiju uspio osigurati gostovanje jedne od najvećih zvijezda našeg doba.

Julia u tregericama brenda Elie Tahari Julia u tregericama brenda Elie Tahari (Foto: Getty Images)

Lijepa 51-godišnjakinja na radio je stigla u vrlo jednostavnoj odjevnog kombinaciji. Nosila je tregerice modnog brenda Elie Tahari koje su prije samo dva tjedna prikazane na njujorškom Tjednu mode.

Ispod crvenih tregerica iz kolekcije za sezonu proljeće 2020. imala je crni top, a odjevne komade nadopunila je crnim cipelama s blok-potpeticom koje potpisuje Angela Scott.

Elie Tahari, proljeće 2020. godine Elie Tahari, proljeće 2020. godine (Foto: Getty Images)

Ovaj tip hlača obožavali smo nositi kao klinci, ali zato smo s prvim tinejdžerskim danima odbijali i samu pomisao na njih jer nisu bile dovoljno kul.

Jeste li nekad voljeli nositi tregerice?

glasova:

S obzirom na to da su mnoge poznate žene poput Jennifer Lopez i Gigi Hadid u posljednje vrijeme viđene u tregericama koje su svoje mjesto našle i u brojnim novim kolekcijama modnih brendova, izgleda da je opet stiglo njihovo vrijeme.

Jennifer Lopez Jennifer Lopez u tregericama (Foto: Profimedia)

POGLEDAJTE I NOVE MODELE OMILJENIH ŽENSKIH TRAPERICA:

Već od 74 kune: 12 modela traperica bez kojih je ženski ormar teško zamisliv Skinny traperice već godinama ne izlaze iz mode Zara, 229,90 kn Mango, 249,90 kn +9 H&M, 9,99 eura (74,10 kn)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju