Julia Roberts bila je glavna zvijezda na londonskoj premijeri psihološkog trilera "Leave The World Behind" u kojem oskarovka glumi Amandu, suprugu i majku dvoje djece koja sa svojom obitelji ode na odmor u mali gradić na Long Islandu.

Galerija Julia Roberts na premijeri filma 'Leave The World Behind' u Londonu - 3 Julia Roberts na premijeri filma 'Leave The World Behind' u Londonu - 5 Julia Roberts na premijeri filma 'Leave The World Behind' u Londonu - 6 +3 Julia Roberts u srebrnim cipelama s kristalićima modne kuće Gucci

Njihov odmor u prekrasnoj kući bude prekinut kada im se na vratima pojave muškarac i njegova kći koji tvrde da je to njihova kuća te žele ondje prenoćiti. Kako napetost između dvije obitelji raste, čudne stvari počnu se događati oko njih, a oni svi pod istim krovom pokušavaju shvatiti kakav se to kaos događa vani.

Bivši američki predsjednik Barack Obama i njegova supruga Michelle Obama navedeni su kao izvršni producenti filma "Leave The World Behind", dok režiju i scenarij potpisuje Sam Esmail, napisane prema istoimenom bestselleru američkog pisca Rumaana Alama. Na premijeri u Londonu Julia Roberts prkosila je hladnoći svojom odjevnom kombinacijom.

Julia Roberts na premijeri filma 'Leave The World Behind' u Londonu - 2 Julia Roberts u srebrnim cipelama s kristalićima modne kuće Gucci (Foto: Guliver image)

Glumica je nosila komplet blijedo ružičaste boje sačinjen od mini suknje i sakoa klasičnog kroja. Imala je gole noge, a od obuće odabrala je neobične srebrne cipele s kristalićima, iz kolekcije modne kuće Gucci za proljeće 2024. godine. Cipele imaju i srebrne rese te malo podsjećaju na lamele, tanke trake s kojima se ukrašava božićno drvce.

Iako su cipele iz proljetne kolekcije, zbog svog dizajna savršeno se uklapaju u predblagdansko razdoblje. Stajling za premijeru Julia je upotpunila raskošnom ogrlicom optočenom dijamantima.

Julia Roberts na premijeri filma 'Leave The World Behind' u Londonu - 6 Julia Roberts, Sam Esmail i Myha'la Herrold na premijeri filma 'Leave The World Behind' (Foto: Guliver image)

Julia Roberts u odijelu koje bi bilo sasvim obično da nije kratkih hlača Julia Roberts na Tjednu mode u Milanu - 2 Julia Roberts na Tjednu mode u Milanu - 4 Julia Roberts na Tjednu mode u Milanu - 3 +4 Julia Roberts na Tjednu mode u Milanu - 1

Julia Roberts: Vrhunska elegancija koja na crvenom tepihu pobjeđuje svaku golu haljinu Julia Roberts u haljini modne kuće Schiaparelli na dodjeli nagrada Critics' Choice Awards - 3 Julia Roberts u haljini modne kuće Schiaparelli na dodjeli nagrada Critics' Choice Awards - 5 Julia Roberts u haljini modne kuće Schiaparelli na dodjeli nagrada Critics' Choice Awards - 1 +2 Julia Roberts u haljini modne kuće Schiaparelli na dodjeli nagrada Critics' Choice Awards - 4

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju