Julia Roberts bila je gošća na reviji modne kuće Gucci održane na netom završenom Tjednu mode u Milanu. Luksuzna talijanska kuća mode predstavila je kolekciju za proljeće/ljeto 2024., a Julia je za reviju odabrala outfit savršen za početak jeseni.

Galerija Julia Roberts na Tjednu mode u Milanu - 2 Julia Roberts na Tjednu mode u Milanu - 4 Julia Roberts na Tjednu mode u Milanu - 3 +4 Julia Roberts na Tjednu mode u Milanu

Juliju Roberts za odlazak na Guccijevu reviju u Milanu sredila je stilistica Elizabeth Stewart, čije su klijentice i druge slavne glumice poput Cate Blanchett, Amande Seyfried i Jessice Chastain.

Elizabeth je za Juliju odabrala elegantan kostim tamno sive boje sačinjen od sakoa klasičnog kroja i kratkih hlača na crtu u stilu bermuda. Bilo bi to sasvim klasično odijelo s vrlo bazičnim sakoom s kopčanjem na dva gumba, da nije kratkih hlača koje su svakako odmak od običnog odijela.

Julia Roberts na Tjednu mode u Milanu - 3 Julia Roberts nosi odijelo s kratkim hlačama na crtu u stilu finih bermuda (Foto: Profimedia)

Ispod sakoa Julia je nosila finiju majicu s kragnom i gumbićima izrađenu od tanjeg pletiva svijetlo sive boje s potpisom modne kuće Gucci. Stajling za Tjedan mode u Milanu oskarovka je upotpunila crnim cipelama na špic s otvorenom petom. Remenčić na peti ukrašen je zlatnim detaljem.

Nekoliko komada profinjenog nakita, okrugle naušnice, narukvica i prstenje podigli su odjevnu kombinaciju, a Julia je imala i crno nalakirane nokte.

Julia Roberts na Tjednu mode u Milanu - 1 Julia Roberts na Tjednu mode u Milanu (Foto: Profimedia)

Julia Roberts: Vrhunska elegancija koja na crvenom tepihu pobjeđuje svaku golu haljinu Julia Roberts u haljini modne kuće Schiaparelli na dodjeli nagrada Critics' Choice Awards - 3 Julia Roberts u haljini modne kuće Schiaparelli na dodjeli nagrada Critics' Choice Awards - 5 Julia Roberts u haljini modne kuće Schiaparelli na dodjeli nagrada Critics' Choice Awards - 1 +2 Julia Roberts u haljini modne kuće Schiaparelli na dodjeli nagrada Critics' Choice Awards - 4

Julia Roberts: Efektne gležnjače koje bi popravile i najdosadniju kombinaciju Julia Roberts Julia Roberts Julia Roberts +0 Efektne gležnjače Julije Roberts

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju