Na Filmskom festivalu u Cannesu održana je premijera drame redatelja Todda Haynesa. U filmu "May December" glavne uloge igraju Julianne Moore i Natalie Portman, a film je toliko osvojio publiku u Cannesu da je dobio šestominutni pljesak nakon završetka projekcije.

Galerija Julianne Moore Julianne Moore (62) Filmska premijera u Cannesu +1 Filmska ekipa na crvenom tepihu

Natalie Portman u filmu je glumica koja putuje u Maine kako bi proučila ženu iz stvarnog života (Julianne Moore) koju bi trebala glumiti u filmu.

Obje su glumice osim u ulogama zablistale i na crvenom tepihu. Juliane Moore na njega je zakoračila u smaragdno zelenoj haljini modne kuće Louis Vuitton.

Julianne Moore (62) Julianne Moore (62) (Foto: Profimedia)

Duga kreacija ima efektne detalje na ramenima te plisirane rukave koji se šire i donji dio haljine koju krasi i kratki šlep.

Ovako se dolazi na crveni tepih: Haljina Catherine Zeta-Jones koja ostavlja bez daha Catherine Zeta-Jones uvijek privlači poglede na crvenim tepisima Catherine Zeta-Jones u haljini Elieja Saaba na Cannesu 2023. - 4 Catherine Zeta-Jones u haljini Elieja Saaba na Cannesu 2023. - 1 +1 Catherine Zeta-Jones u haljini Elieja Saaba na Cannesu 2023. - 2

Glumica je uz haljinu nosila okrugle dijamante naušnice i prsten, a kosu je raspustila. Bez previše kompliciranja pokazala je još jedno izdanje kojem je teško pronaći manu.

Filmska premijera u Cannesu Filmska premijera u Cannesu (Foto: Profimedia)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju