Glumica i predsjednica žirija Filmskog festivala u Venenciji, Julianne Moore, od prvog dana oduševljama modnim izdanjima za crveni tepih.

Galerija Crno izdanje Julianne Moore u Veneciji - 6 Crno izdanje Julianne Moore u Veneciji - 2 Crno izdanje Julianne Moore u Veneciji - 3 +3 Glumica u crnoj haljini modne kuće Miu Miu

S još šest članova žirija Moore treba odgledati 23 filma u konkurenciji za Zlatnog lava, glavnu nagradu koja će biti dodijeljena 10. rujna, a u utorak je bila među uzvanicima na premijeri filma "The Eternal Daughter".

Film koji je režirala Joanna Hogg prati srednjovječnu kći i njezinu stariju majku koje se nakon povratka u obiteljsku kuću moraju suočiti s davno zakopanim tajnama.

Moore je na premijeru stigla u sofisticiranoj crnoj haljini modne kuće Miu Miu. Haljina napravljena od dva dijela ima tanke bretele, džepove i svilenu mašnu na prednjem dijelu te efektnu svjetlucavu dugmad.

Crno izdanje Julianne Moore u Veneciji - 1 Glumica u crnoj haljini modne kuće Miu Miu (Foto: Profimedia)

Glumica je elegantno izdanje upotpunila srebrnom choker ogrlicom i visećim naušnicama. Nosila je i crne sandale s platformom i vrtoglavo visokom potpeticom koje su izdanje bez greške učinile još boljim.

Julianne Moore na Filmskom festivalu u Veneciji - 2 Wow, wow i opet wow: Prozirna haljina u kojoj je Julianne Moore ukrala svu pozornost u Veneciji

Mariacarla Boscono na filmskom festivalu u Veneciji Haljina o kojoj bruji svijet: Je li neprimjerena ili samo ne razumijemo visoku modu?

Glumica koja će u prosincu proslaviti 62. rođendan već je na otvorenju Festivala pokazala da od nje možemo očekivati senzacionalna izdanja. Tada je oduševila u svjetlucavoj crnoj haljini modne kuće Valentino, napravljenoj od prozirnog materijala, uz koju je nosila i odgovarajući plašt.

Julianne Moore na Filmskom festivalu u Veneciji - 1 Svjetlucavo prozirno izdanje s otvorenja Festivala (Foto: Profimedia)

Prošli tjedan oduzimala je dah u dekoltiranoj crnoj haljini modne kuće Armani Privé koju je uparila s Cartier nakitom, a, bez imalo sumnje, do kraja Festivala u Veneciji vidjet ćemo još poneko njezino sjajno izdanje koje će se, kao i prethodna, naći na popisima najboljih venecijanskih modnih izdanja.

Crno izdanje Julianne Moore u Veneciji - 5 U haljini modne kuće Armani Privé (Foto: Profimedia)

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju