Juliette Binoche bila je oličenje ljepote na otvorenju 76. Filmskog festivala u Veneciji. Za premijeru filma "The Truth" slavna francuska glumica odjenula je predivnu kreaciju Armani Privé koja joj je pristajala kao salivena.

Galerija Juliette Binoche na 76. Filmskom festivalu u Veneciji - 5 Juliette Binoche na 76. Filmskom festivalu u Veneciji - 1 Juliette Binoche na 76. Filmskom festivalu u Veneciji - 6 +2 Juliette Binoche u kreaciji modne kuće Armani Prive  

Juliette Binoche s godinama izgleda sve ljepše,a dokaz tome je i pojava 55-godišnje glumice na crvenom tepihu Filmskog festivala u Veneciji koji traje do 7. rujna. Juliette je zablistala u bijeloj haljini modne kuće Armani Privé ukrašenoj svjetlucavim kamenčićima. Senzualna kreacija lijepo je naglasila dekolte i ženstvenu figuru slavne Francuskinje. Glamurozan stajling Juliette je upotpunila sa sandalama na visoku platformu te s visećim naušnicama i prstenjem.

Juliette Binoche na 76. Filmskom festivalu u Veneciji - 2 Juliette Binoche u kreaciji modne kuće Armani Prive (Foto: Profimedia, AFP)

Lea Seydoux 7 tajni zbog kojih Francuskinje izgledaju prekrasno u svakoj životnoj dobi

Slika nije dostupna Matija Vuica: 3 haljine s kojima je začarala crveni tepih Venecijanskog festivala

Juliette Binoche na crvenom tepihu pridružila se francuska ikona Catherine Deneuve odjevena u kreaciju Jean Paul Gaultier Haute Couture koja također glumi u filmu "The Truth" japanskog redatelja Hirokazua Koreeda. Catherine igra francusku filmsku zvijezdu Fabienne, a dramski film prati njezin problematičan odnos s kćeri Lumir koju tumači Binoche.
 

Pogledajte i kombinaciju Julije Roberts u kojoj filmska diva ide i na kavu i na crveni tepih:

Julia Roberts: Kombinacija u kojoj filmska diva ide i na kavu i na crveni tepih Julia Roberts u crnom od glave do pete - 2 Julia Roberts u crnom od glave do pete - 11 Julia Roberts u crnom od glave do pete - 7 +8 Julia Roberts u crnom od glave do pete - 5

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju