Nicki Minaj samo je jedna u nizu inozemnih zvijezda koje obožavaju slaviti Noć vještica. Naravno, ključni dio proslave je kostim, a u svijetu slavnih vrijedi samo jedno pravilo - što luđe i spektakularnije, to bolje.

Nicki je ove godine odlučila postati Pepeljuga na jednu noć i uspjela je u tome uz pomoć hrvatskog dizajnera.

Naime, bajku je nakratko pretvorila u stvarnost zahvaljujući haljini Jurja Zigmana. Riječkom dizajneru ovo nije prva suradnja s trinidadsko-američkom glazbenicom, ali definitivno je jedna od onih koje će se pamtiti.

Obožavatelji Disneyjeve animirane Pepeljuge iz 1950. godine sigurno znaju kako je njezina balska haljina bila srebrna, ali s vremenom je studio u komercijalne i marketinške svrhe promijenio boju haljine u plavu.

Tako je, primjerice, i službena lutka Pepeljuge odjevena u svjetloplavu balsku haljinu, baš kao i lik Pepeljuge u filmskoj adaptaciji iz 2015. godine.

I Zigmanova haljina za Nicki bila je plava, ali očekivano mnogo senzualnija i grandioznija od originala. Model sirena-kroja s prepoznatljivim korzetom, naglašenim dekolteom i raskošnim donjim dijelom savršeno je pristajao reperici.

Tu su i neočekivani cut out detalji na predjelu stražnjice, nespojivi s Disneyjem, ali kao stvoreni za odvažnu Nicki, koja se ponosi svojim tijelom i voli odjeću koja ističe njezine obline.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju