Pjevačica Beyonce za nastup u Phoenixu u sklopu svjetske turneje "Renaissance" nosila je kostim hrvatskog dizajnera, Jurja Zigmana. Srebrni korzet s krilima koji je pjevačica odjenula tijekom izvedbe pjesme 'Alien Superstar' pokazao je kako na hrvatskoj dizajnerskoj sceni zaista imamo pravog - superstara.

Galerija Beyonce na turneji Renaissance Let 3 na tirkiznom tepihu u Liverpoolu Chloe Bailey u haljini Jurna Zigmana +4 Cardi B

Velikim trenutkom u svojoj karijeri dizajner se pohvalio na svom profilu na Instagramu, a nama je u telefonskom razgovoru otkrio još neke detalje suradnje.

Jako sam sretan, probudio sam se s tom viješću. U iščekivanju sam bio i dogodilo se baš u pravi trenutak, blizu njezina rođendana. Sve je još dosta u tajnosti, a čekamo i službene fotografije Beyonce u mom kostimu koje će poslati njezin tim.

Suradnja je bila profesionalna i predivna, ispunjena super energijom. Kako to i inače bude sa zvijezdama, sve mora biti top i ispoštovano. Bit će sigurno još takvih suradnji, kaže Zigman pa otkriva da mu je dizajniranje za Beyonce jedan od najljepših trenutaka u karijeri.

Sigurno je na putu da mi bude jedan od najdražih trenutaka u karijeri, bit će ih vjerojatno više. Volim svoj posao i svoj izričaj, ipak je to Beyoncena turneja na kojoj oblači samo najveće brendove na svijetu i biti dio toga je stvarno super
, dodaje dizajner. Uvjeren je da će se suradnja s Beyonce nastaviti.

Ma da, siguran sam da će biti toga još. Nekako mi se uvijek dogodilo da tko god je odjenuo moju kreaciju, nikad nije bilo samo jednom, poručuje.

Krajnji je rezultat i bolji nego što sam se nadao

Emocije nije skrivao ni ispod objave na Instagramu.

Nikad nisam mislio da ću ovo napisati, toliko sam preplavljen činjenicom da je sama kraljica Beyonce nosila ZIGMAN kreaciju na turneji Renaissance, napisao je dizajner ispod videa kreacije i dodao da se ovo dugo čekalo kao i da su iza custom kreacije mjeseci napornog rada i zalaganja.

Ali krajnji je rezultat i bolji nego što sam se nadao, zaključio je dizajner i zahvalio svima koji su mu ukazali povjerenje da bude dio showa.

Ispod objave se, naravno, nižu pohvale i čestitke za ovaj veliki uspjeh, a dizajnerovi pratitelji slažu se kako se radi o velikoj stvari. Srebrna kreacija savršeno se uklopila i u poruku koju je pjevačica imala za svoje obožavatelje.

Naime, Beyonce koja slavi rođendan 4. rujna, s obožavateljima na Instagramu podijelila je rođendansku želju. Pozvala ih je da na koncerte u kolovozu i rujnu dođu odjeveni u srebrna izdanja kako bi zajedno slavili i svaku večer se okružili svjetlucavom ljudskom disko kuglom.

Inače, ovo nije prva dizajnerova suradnja sa svjetskim zvijezdama. Njegove kreacije nosile su i Nicki Minaj, Mary J. Blige, Christina Aguilera, Fergie...

Zigman je javnost oduševio i kostimima koje je dizajnirao za Let 3 i njihovo pojavljivanje na otvorenju ovogodišnjeg Eurosonga. Domaći bend, ali i svjetske zvijezde u Zigmanovim kreacijama pogledajte u galeriji na početku teksta.

Rita Ora Juraj Zigman je dizajnirao kostim i za Ritu Oru (Foto: Dino Stanin/Pixsell)

"Vrh vrhova": Jeste li i vi oduševljeni kostimima u kojima se Let 3 pojavio na otvorenju Eurosonga? Let 3 na tirkiznom tepihu u Liverpoolu Kostime za grupu radio je Juraj Zigman Dečki su u jednom trenutku skinuli plašteve +1 Let 3 u Liverpoolu

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju