Velikom samostalnom revijom u Guvernerovoj palači nastavila se suradnja najpoznatije modno osviještene lutke Barbie i istaknutog hrvatskog dizajnera, Juraja Zigmana.

Galerija Juraj Zigman kreirao je haljine za Barbie lutke - 3 Juraj Zigman kreirao je haljine za Barbie lutke - 6 Juraj Zigman kreirao je haljine za Barbie lutke - 7 +3 Juraj Zigman kreirao je haljine za Barbie lutke

Barbie
svoji modnim izričajem i svojim stilovima već gotovo šest desetljeća nadahnjuje djevojčice u kreativnim igrama i stiliziranju. Ona je najpoznatija modna lutkica i vrlo često sudjeluje na modnim spektaklima svjetski poznatih dizajnerskih kuća. U ovoj modnoj bajci u izvedbi jedinstvenog Juraja Zigmana, Barbie je imala vrlo posebnu modnu ulogu.

Unikatne Barbie by Zigman kreacije prodavat će se u humanitarne svrhe za pomoć Odjelu neonatologije riječkog KBC-a



Barbie by Zigman kreacije

U ovoj su suradnji Barbie i Zigman modnu povezanost dodatno oplemenili humanitarnom notom. Na spektakularnoj modnoj reviji Zigman je predstavio šest unikatnih kreacija inspiriranih revijom na Barbie lutkama. Glamurozne kreacije donose bajkovito blještavilo uz nenadmašnu kreativnost i finoću svakog šava predivnih haljina.

Osim modnih kreacija Zigman je Barbie lutkama osmislio i modne dodatke koji savršeno upotpunjuju cijelu priču, baš kao što je upotpunio i svoje kreacije na modnoj reviji.

Ove unikatne Barbie by Zigman kreacije prodavat će se u humanitarne svrhe. Prikupljena sredstva donirat će se Odjelu neonatologije riječkog KBC-a.

Juraj Zigman kreirao je haljine za Barbie lutke - 2 Juraj Zigman kreirao je haljine za Barbie lutke (Foto: PR)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju