Velikom samostalnom revijom u Guvernerovoj palači nastavila se suradnja najpoznatije modno osviještene lutke Barbie i istaknutog hrvatskog dizajnera, Juraja Zigmana.

GalerijaBarbie
svoji modnim izričajem i svojim stilovima već gotovo šest desetljeća nadahnjuje djevojčice u kreativnim igrama i stiliziranju. Ona je najpoznatija modna lutkica i vrlo često sudjeluje na modnim spektaklima svjetski poznatih dizajnerskih kuća. U ovoj modnoj bajci u izvedbi jedinstvenog Juraja Zigmana, Barbie je imala vrlo posebnu modnu ulogu.

Unikatne Barbie by Zigman kreacije prodavat će se u humanitarne svrhe za pomoć Odjelu neonatologije riječkog KBC-aBarbie by Zigman kreacije

U ovoj su suradnji Barbie i Zigman modnu povezanost dodatno oplemenili humanitarnom notom. Na spektakularnoj modnoj reviji Zigman je predstavio šest unikatnih kreacija inspiriranih revijom na Barbie lutkama. Glamurozne kreacije donose bajkovito blještavilo uz nenadmašnu kreativnost i finoću svakog šava predivnih haljina.

Osim modnih kreacija Zigman je Barbie lutkama osmislio i modne dodatke koji savršeno upotpunjuju cijelu priču, baš kao što je upotpunio i svoje kreacije na modnoj reviji.

Ove unikatne Barbie by Zigman kreacije prodavat će se u humanitarne svrhe. Prikupljena sredstva donirat će se Odjelu neonatologije riječkog KBC-a.

Juraj Zigman kreirao je haljine za Barbie lutke - 2
Juraj Zigman kreirao je haljine za Barbie lutke (Foto: PR)