Mauro Massarotto predstavlja ekskluzivnu suradnju s legendarnim danskim proizvođačem kišnih kabanica ELKA.

 

Sheriff & Cherry tim i njihov kreativni "papa" Mauro Massarotto odavno su osvojili modni svijet svojim zanimljivim ekskluzivnim modnim suradnjama. Prisjetimo se samo velike modne suradnje sa slavnom grčkom draguljarkom Ileanom Makri ili pak s luksuznom robnom kućom Liberty London s kojima je Massarotto lansirao limitirane serije sunčanih naočala. Oduševile su nas i nedavna suradnja s novootvorenim luksuznim hotelom Grand Park Rovinj, a u sjećanju su nam i suradnje sa španjolskom brendom modnih dodataka Woof za slavni pariški Collete kao i modno-glazbena suradnja s australskim glazbenicima The Presets.

Ove jeseni Sheriff & Cherry pak predstavlja zanimljivu suradnju s legendarnim danskim proizvođačem kišnih kabanica ELKA Regntoej. Iz Sheriff & Cherry radionice dolaze četiri modela kabanica i dva modela kišnog šeširića, izrađeni od nepropusnog materijala u posebnoj, tradicionalnoj ELKA tehnici krojenja i povezivanja materijala.

Kabanice Sheriff & Cherry nastale u suradnji s danskim brendom Elka - 2 Kabanice Sheriff & Cherry nastale u suradnji s danskim brendom Elka (Foto: PR)

Kišni šeširić Woody s duboko nakošenim obodom i dvije kišne kabanice – pončo koji je zbog svog kroja i dobio naziv Sherlock, te duga klasična kabanica u veselim bojama Ernest – karakterizira kombinacija boja i suvremen, moderan stil kojim Massarotto istovremeno ne odstupa od osnovnog DNK-a brenda ELKA. Oba modela kabanica, i Ernest i Sherlock, kao i šeširić Woody dolaze u dvije varijante.

Kabanice Sheriff & Cherry nastale u suradnji s danskim brendom Elka - 4 Šešir za kišu Sheriff & Cherry u suradnji s danskim brendom Elka (Foto: PR)

Kišni pončo Sherlock Navy dolazi u plavoj i bijeloj kombinaciji s prepoznatljivim Sheriff motivima otisnutim na leđima i s lijeve i desne strane te u kombinaciji raznih "olimpijskih" boja tzv Sherlock Olimpic. Kišni pončo Sherlock izrađen je u jednoj univerzalnoj (tzv. one size) veličini.

Kišna kabanica Ernest Neon dolazi u neon žutoj varijanti s otisnutim reflektirajućim Sheriffovskim motivima na leđima i oba rukava, te model Ernest Olimpic u kombinaciji "olimpijskih" boja. Model Ernest dolazi u svim veličinama. Kišni šeširić Woody, u jednoj univerzalnoj (tzv. one size) veličini dolazi u Neon žutoj opciji te u kombinaciji Olimpic boja.

Kabanice Sheriff & Cherry nastale u suradnji s danskim brendom Elka - 1 Kabanice Sheriff & Cherry nastale u suradnji s danskim brendom Elka (Foto: PR)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju