Na spomen mišićavih holivudskih frajera mnogima na pamet prvo padne trenutno najpopularniji - Dwayne Johnson. Poznatiji pod umjetničkim imenom "The Rock", ovaj američki glumac i poduzetnik proslavio se zahvaljujući hrvanju.

Na glasu kao jedan od najboljih hrvača svih vremena, osam godina profesionalno se bavio ovim sportom. Odmalena je bilo jasno kako ima velike atletske sposobnost. Tijekom srednjoškolskog obrazovanja bavio se još i američkim nogometom.

Kao perspektivni obrambeni igrač, dobio je punu sportsku stipendiju na Sveučilištu u Miamiju. Dwayne je 1995. diplomirao kriminalistiku i psihologiju, a u međuvremenu je odlučio kako je hrvanje sport kojim se želi profesionalno baviti. Debitirao je 1996. godine, a ostalo je povijest.

Kada je odlučio napustiti hrvanje i posvetiti se filmskoj karijeri, mnogi vjerojatno nisu očekivali da će to postati jedan od najisplativijih holivudskih transfera.

Danas je Dwayne jedan od najbolje plaćenih glumaca na svijetu, a njegovi filmovi dosad su na svjetskom tržištu zaradili više od 10,5 milijardi dolara. Ne treba previše objašnjavati zašto je Dwayne miljenik producenata, ali ni zašto ga toliko vole žene diljem svijeta.

Naravno, teško je ne primijetiti njegovu impozantnu građu, ali uz savršeno tijelo The Rock ima i mnogo drugih kvaliteta koje žene cijene poput elokvencije i smisla za humor.

U mlađoj generaciji mišićavih holivudskih frajera ističe se Michael B. Jordan. Naočiti 35-godišnjak pokazao je sve čari svog isklesanog tijela u serijalu filmova "Creed". Sylvester Stallone povjerio mu je ulogu sina bivšeg šampiona Apolla Creeda, svog starog rivala i naposljetku prijatelja koji je umro na rukama Rockyja Balboe u 4. nastavku filmske franšize "Rocky".

Zavirite u galeriju i pogledajte još zgodnih holivudskih frajera s isklesanim torzom koji je šteta skrivati ispod odjeće.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju