Hotel Esplanade proširio je svoju atraktivnu Gourmet drive-through ponudu jela za van na brzu varijantu à la carte porcija spremnih za konzumaciju. Jela su gotova za 30-ak minuta, a putem brzog drive-through sustava preuzimaju se na stražnjem ulazu u hotel Esplanade.

Esplanadina À la carte ponuda za van spoj je vrhunske gastronomije, lokalnih namirnica, svježih sastojaka i dokazano izvrsnih recepata Esplanadinih chefova koji predstavljaju savršen „comfort food” u hladne zimske dane.

Uvijek vrhunski tatarski biftek s maslacem i crostinima, hrskava Cezar salata s piletinom ili repovima kozica u finom dresingu, juneći carpaccio s rikolom i umakom od gorušice, vruće okrepljujuće juhe, kreativne salate uz orijentalni twist ili poznati zapečeni Esplanadini štrukli, aromatična i sočna prhka tortica od vrganja s paškim sirom, kultni Club sendvič s piletinom, pancetom, jajima, ljubičastim zeljem i majonezom u kombinaciji s krumpirom pečenim u kori, kremasti rižoto s jadranskim kozicama ili onaj sa šumskim gljivama i kravljom skutom, klasik Le Bistroa: teleći bečki odrezak pečen na maslacu s kremastim krumpirom – selekcija je to koja poziva na kušanje svakog dana.

Gurmansku priču zaokružite neodoljivim desertima – prhka tortica od borovnica i marcipana, crème brûlée s pet začina i mariniranim šumskim voćem, tortica od avokada, ricotte i pistacija ili klasična mini pita od jabuka – i prepustite se slatkim iskušenjima. Uživajte u delicijama s Esplanadinim potpisom u svom uredu, automobilu, u toplini doma ili iznenadite vama dragu osobu.

Narudžbe za À la carte kolekciju jela za van preuzima restoran, i to isključivo telefonski na broj 091 604 22 57. Restoran prima i izdaje narudžbe svakodnevno od 11 do 22 sata, prema dogovoru ili otprilike 30 minuta od preuzimanja narudžbe. Jela se pakiraju u jednokratnu ambalažu i dolaze s jednokratnim priborom. Pribor i dio ambalaže izrađeni su od ekološkog i biorazgradivog materijala. Ako vam nije potreban pribor za jelo, naglasite osoblju. Moguća je dostava narudžbe limuzinom i dodatno se naplaćuje – cijena je dostupna na upit.

PRELISTAJTE À LA CARTE ponudu za van koja sadrži detaljan opis (uključujući alergene) i fotografije jela te odaberite ono što vam odgovara.

GOURMET KOLEKCIJA ZA VAN
Dobro poznata Gourmet kolekcija za van razlikuje se od À la carte kolekcije te sadrži veće i obiteljske porcije, kao što su quiche lorraine s dimljenim lososom ili onaj s pancetom, pečena janjeća koljenica sa zapečenom palentom i povrćem, vinski gulaš, rolana teleća plećka s krumpirima, pečeni brancin s povrćem, pečena patka s mlincima te kolekcija kolača i slastica, a narudžbe se primaju minimalno 4 sata do 1 dan unaprijed uz plaćanje cijelog iznosa unaprijed.

Radi boljeg okusa neka jela potrebno je kratko zagrijati kod kuće. Gourmet narudžbe dostupne su svaki dan od 11 do 22 sata, a primaju se e-poštom na gourmet@esplanade.hr ili na broj 091 604 2257 (telefonski ili putem WhatsAppa i Vibera).

PRELISTAJTE GOURMET ponudu za van koja sadrži postupak narudžbe, detaljan opis (uključujući alergene) i fotografije jela te odaberite ono što vam odgovara.
KONTAKT I NARUDŽBA: T. 091 604 22 57, gourmet@esplanade.hr

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju