Kad već ne možemo tulumariti za Novu godinu, osim u manjim slavljima kod kuće, što kažete na doček 2021. uz pjenušavu kupku? Baš bi bilo dobro malo se razmaziti i počastiti takvim dočekom jer nakon godine kakva je bila, definitivno zaslužujemo ugoditi si.

Galerija Kade u kojima bismo rado uz pjenušavu kupku dočekali 2021. godinu - 5 Kade u kojima bismo rado uz pjenušavu kupku dočekali 2021. godinu - 8 Kade u kojima bismo rado uz pjenušavu kupku dočekali 2021. godinu - 1 +6 Kade u kojima bismo rado uz pjenušavu kupku dočekali 2021. godinu

Doček 2021. bit će drugačiji od svih dosad, mirniji, tiši i intimniji bez velikih slavlja i okupljanja. No, to ne znači da ne mora biti poseban i za pamćenje.

Nama je na pamet palo kako bi to bilo u novu godinu ući uz pjenušavu kupku, opušteno i ugađajući sebi. Možda se čini kao čudna ideja, ali što je u 2020. uopće bilo normalno? Pa neka onda i njezin ispraćaj bude u istom stilu!

Prekrasna koliba koja pokazuje koliko zimski ugođaj može biti čaroban Koliba idealnu za uživanje u snijegu - 3 Koliba idealnu za uživanje u snijegu - 16 Koliba idealnu za uživanje u snijegu - 15 +12 Koliba idealnu za uživanje u snijegu - 14

Mnogi maštaju o dnevnoj sobi s kaminom u svom domu - 3 Ima li ljepše? 15 dnevnih soba s kaminom o kakvima volimo maštati

A kada bismo mogli birati, u novo ljeto rado bismo ušli uz kupku u jednoj od prelijepih kupaonica koje smo skupili u fotogaleriji na početku teksta. Maštati uvijek možemo, a i imati želje, pa želimo da nam 2021. svima bude puno bolja od godine na odlasku.

Kade u kojima bismo rado uz pjenušavu kupku dočekali 2021. godinu - 10 Kade u kojima bismo rado uz pjenušavu kupku dočekali 2021. godinu (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju