U zimskim mjesecima ne možemo se zasititi fotografija prelijepo uređenih dnevnih soba s kaminom. I zaista, ima li zimi išta ljepše od prizora kamina u kojem gori vatrica i sve je prepuno topline i svjetlosti koju stvara vatra, i u sobi i u duši.

Galerija Mnogi maštaju o dnevnoj sobi s kaminom u svom domu - 3 Mnogi maštaju o dnevnoj sobi s kaminom u svom domu - 10 Mnogi maštaju o dnevnoj sobi s kaminom u svom domu - 11 +12 Mnogi maštaju o dnevnoj sobi s kaminom u svom domu

Kada zamišljamo idilično mjesto za život, onda bi se ondje svakako našao i kamin u dnevnoj sobi. Ništa ne unosi toliko topline i slatke romantike u dom kao kamin, koji i najmodernije uređenom prostoru daje dodir starinskog šarma.

Iako su kamini u današnje vrijeme gotovo nestali iz naših domova, i dalje su mnogima predmet želja i često volimo maštati kako u hladnim zimskim večerima sjedimo uz kamin fino se grijući dok vatra tiho pucketa, uz topli napitak i knjigu - kako to zvuči dobro i smirujuće, zar ne?

Kamin je divota! Zakoračite u stan u Jastrebarskom u kojem bismo voljeli provesti barem vikend Stan u Jastrebarskom u kojem bismo voljeli provesti barem vikend - 7 Stan u Jastrebarskom u kojem bismo voljeli provesti barem vikend - 3 Stan u Jastrebarskom u kojem bismo voljeli provesti barem vikend - 6 +8 Stan u Jastrebarskom u kojem bismo voljeli provesti barem vikend - 5

Kuća u kojoj 'živi' Božić - 11 Kuća u kojoj živi bijeli Božić: Čudesan dom iz kojeg ne bismo izlazili danima

Božićna soba na otvorenom - 9 Božićna soba na otvorenom: Terasa pretvorena u čarobni kutak kao iz filma o Djedu Božičnjaku

Maštati uvijek možemo, pa u našoj fotogaleriji na početku teksta ne propustite pogledati idilične fotografije dnevnih soba s kaminom zbog kojih nam odmah postane toplo oko srca.

Mnogi maštaju o dnevnoj sobi s kaminom u svom domu - 16 Kada zamišljamo idilično mjesto za živjeti, onda bi se ondje svakako našao i kamin u dnevnoj sobi (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju