Informacije o aferama američkog pjevača Adama Levinea niču kao gljive poslije kiše. Nakon što je pjevač grupe Maroon 5 uhvaćen u neprimjerenom odnosu s 23-godišnjom influensericom Sumner Stroh koja tvrdi da su godinu dana bili u tajnoj vezi, i druge žene s kojima je komunicirao počele su iznositi svoju priču.

Galerija Adam Levine i Behati Prinsloo Behati Prinsloo i Adam Levine Regina Lasko oprostila je mnogobrojene afere svom suprugu Davidu Lettermanu +3 Jessica Biel oprostila je afere Justinu Timberlakeu

Ne bi tu bilo ništa sporno da Adam Levine od 2014. godine nije u braku s manekenkom Behati Prinsloo s kojom ima dvoje djece, 5-godišnju kći Dusty Rose i 4-godišnju Gio Grace. Ne samo to, par upravo iščekuje i svoje treće dijete, a informacije o njegovoj aferi počele su curiti tjedan dana nakon objave te vijesti.

Adam Levine i Behati Prinsloo Adam Levine i Behati Prinsloo (Foto: Afp)

Nisam trebao na ovakav način komunicirati s ikim osim sa svojom ženom. Nisam imao aferu. Međutim, prešao sam granicu u periodu života zbog kojeg sada žalim. U određenim trenucima to je postalo neprimjereno. Poduzeo sam potrebne proaktivne korake kako bih ovo popravio uz pomoć svoje obitelji. Moja žena i moja obitelj jedina su stvar koja mi je važna na ovom svijetu. Biti ovoliko naivan i glup i riskirati jedinu stvar koja mi je istinski važna bila je najgluplja pogreška koju sam mogao napraviti. Nikad to neću opet napraviti. Preuzimam punu odgovornost. Preživjet ćemo ovo i preživjet ćemo to zajedno, rekao je Levine u svojoj dosad jedinoj izjavi po pitanju afere.

Kako su se u međuvremenu počele javljati i druge žene s kojima je imao neprimjeren odnos, mnogi sumnjaju u istinitost njegove izjave, pogotovo kada se uzme u obzir da je nedavno opet kontaktirao Sumner nakon duže pauze kako bi joj javio da čeka treće dijete sa suprugom i namjerava mu dati ime - Sumner.

Njegova supruga Behati dosad se nije javno oglasila, ali viđena je u društvu svog supruga nakon skandala i mnogi pretpostavljaju kako to znači da mu je oprostila.

Je li uistinu tako saznat ćemo uskoro, a u galeriji pogledajte koje su to poznate dame dosad uistinu prešle preko suprugovih nevjera.

Jessica Biel oprostila je afere Justinu Timberlakeu Jessica Biel oprostila je afere Justinu Timberlakeu (Foto: Afp)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju