Vjerojatno već dobro znate da je vaša koža svakodnevno izložena štetnim učincima iz okoliša kao što su zagađenje i UV zrake. Ali, jeste li znali da prekomjerna izloženost plavome svjetlu također može negativno utjecati na kožu?

Posebno tijekom noći, plavo svjetlo digitalnih ekrana može remetiti dnevni i noćni ritam vaše kože – nekada koža ne može prepoznati da je vrijeme za san! Dugoročno gledano, česta izloženost plavome svjetlu može vašu kožu učiniti beživotnom i štetiti mladolikom izgledu kože. Zato ugasite svoj ekran i nanesite L'Occitane Dragocjenu masku na lice!

9 od 10 žena je reklo: »Ovaj proizvod je najbolji saveznik moje kože u borbi protiv štetnih učinaka plavoga svjetla (beživotna, dehidrirana koža).«*

*Korisnički test tijekom 4 tjedna na 60 žena izloženih digitalnim zaslonima 8-9 sati na dan u Shangaiu.

Pružite svojoj koži osjećaj digitalnog predaha uz novu Dragocjenu noćnu masku za lice, lake i meke teksture poput jastuka


Vaš dragocjeni saveznik u borbi protiv štetnih učinaka prekomjerne izloženosti plavome svjetlu u sebi sadrži:

Immortelle eterično ulje poznato po svojoj sposobnosti u borbi protiv vidljivih znakova starenja.
Immortelle super vodeni ektsrakt poznat po svojim antioksidativnim svojstvima, i u kombinaciji s immortelle eteričnim uljem, pomaže koži u otpornosti prema štetnim učincima iz okoliša kao što su prekomjerna izloženost plavome svjetlu.
Dinamični kompleks hijaluronske kiseline koji predstavlja jedinstveni oblik hijaluronske kiseline niske molekularne težine vezane uz esencijalni mineral s pozitivnim učinkom na obnavljanje kože.

Savjeti za upotrebu: Kao noćnu masku za lice, nanesite je u tankome sloju i ostavite da djeluje tijekom noći. Kao kratku, ciljanu njegu dva puta tjedno nanesite je u debljem sloju, ostavite da djeluje 10 minuta, a zatim je nježno uklonite pamučnom blazinicom.

P.S. Dragocjena noćna maska za lice može zamijeniti noćnu kremu.


Više informacija o smilju i kolekciji Immortelle potražite na L'Occitaneovim stranicama www.loccitane.hr

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju