Na adresi Njegoševa 53 u Zemunu u Beogradu nalazi se Cafeteria Gardoš koju su njezini vlasnici uoči blagdana pretvorili u pravu zimsku bajku.

Galerija Cafeteria Gardoš Cafeteria Gardoš izleda magično - 4 Cafeteria Gardoš izleda magično - 3 +2 Cafeteria Gardoš izleda magično

Jedan pogled na ovu magičnu kućicu dovoljan je da vam izmami osmijeh na lice. Izmamit će vam ga prije svega plišani medvjedi koji pozdravljaju prolaznike s prozora. Tu je i predivno zelenilo kojIm su ukrašeni prozori, crvene mašne i kuglice, božićno drvce...

Cafeteria Gardoš izleda magično Cafeteria Gardoš izleda magično (Foto: Cafeteria Gardoš/Instagram)

Ako vas put u skorije vrijeme nanese u ove krajeve, obavezno pronađite trenutak mira i blagdanske čarolije baš na ovoj lokaciji. Osim toga, tamo će vas dočekati pozitivna energija, kuhano vino i dobra glazba. Sve ono čemu se radujemo u slavljeničkim danima.

Bajkovita kuća nadomak Beograda Bajka u susjedstvu: Zavirite u kuću ukrašenu tisućama lampica i kuglica

Kada padne mrak i upale se lampice cijela priča postaje još posebnija, a kako bismo vas dodatno uvjerili da se radi o magičnoj lokaciji, zavirite u našu galeriji i sve će vam biti jasno. Više fotografija možete pogledati na njihovom Instagram profilu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju