Na tisuće lampica, kuglica i raznih drugih ukrasa krasi bajkovitu kuću "Happy House", smještenu nadomak Beograda.

Ekipa zadužena za njezino uređenje iskoristila je nevjerojatnih pet tisuća kuglica kako bi interijer postao čaroban, poput najljepših interijera kakve smo naviknuli gledati u časopima i filmovima.

Jednom kada zakoračite u ovu kuću, dočekat će vas blagdanska atmosfera kakvu možda nikad niste doživjeli. Pogled će vam otići na stotine zlatnih i crvenih kuglica koje vise sa stropa, zatim će skrenuti na predivan kamin, a onda na najljepše uređen blagdanski stol.

Zapakirani pokloni, raskošne fotelje, vijenci, svijeće, pod prekriven velikim zlatnim, zelenim i crvenim kuglama, veliko kino-platno na kojem se prikazuju omilljeni božićni filmovi... Sve su to detalji koji će vam oduzimati dah na svakom koraku koji napravite.

Bez daha ćete zapravo ostati već u dvorištu, u kojem je smješten novogodišnji vrtuljak s bijelim konjićima ukrašen u blagdanskom duhu

A to je i bio cilj ekipe koja stoji iza uređenja ove kuće. Kada su osmišljavali projekt "Posjet kući Djeda Mraza" imali su samo jednu želju - djeci priuštiti jedinstven doživljaj proslave praznika u kući Djeda Mraza. I to im je pošlo za rukom.

Slika nije dostupna Svaki detalj je hit: Kuća nadomak Zagreba s jednim od najljepše ukrašenih ulaza

Ujedinjeni tim kuće i "MagicON Production" na čelu s dva kreativca stvorio je čarobno mjesto za okupljanja i radovanja, mjesto na kojem najmlađe dočekuju Djed Mraz, Mickey i Min, Elza... gdje uživaju u druženju, predstavama, Ledenom kraljevstvu, Magičnoj sobi...

Okitite jelku s božićnim ukrasima u ljubičastoj boji Ljubičasti Božić: Ideje za uređenje doma u divnim nijansama kraljevske boje

Mali dio ove čarolije koju je riječima teško opisati pogledajte i u našoj galeriji, ali i na Instagramu na profilu bajkovite kuće.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju